Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Așa cum trebuie învățat scrisul literar, tot așa trebuie cunoscut și însușit și scrisul științific...

în Cum să scriem un articol științific (1996)
Adăugat de Shim'onSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
calendarNu este introdusă data nașterii pentru Nicolae Gherghel. [Caut pe Google] [Adaug data nașterii]

 

1
un student [din public] a spus pe 16 iulie 2009:
neinteresant
2
un absolvent - universitate de stat [din public] a spus pe 16 iulie 2009:
Ești unul dintre studenții Universității "Spiru Haret"? Acolo învățătura e neinteresantă, în schimb testele grilă rezolvate oferite pe tavă studenților sunt foarte interesante!
3
Silvia Velea [utilizator înregistrat] a spus pe 17 iulie 2009:
Stimate absolvent al unei universități de stat, eu sunt unul dintre absolvenții Universității Spiru Haret, unul dintre aceia cărora nu li se recunosc diplomele de licență, și asta pentru că am ales un program cu frecvență redusă, fiindcă trebuia să merg și la serviciu. Carte se învață oriunde, dacă vrei să înveți. Așa e peste tot. Dacă ai ocazia, asistă la cursurile celor de la FR, la USH, ai să vezi că sunt mult mai pregătiți decât cei de la zi, pentru că ei deja lucrează în domeniu, au nevoie doar de o diplomă la dosar. Nu o dată profesorii ne-au spus că este o plăcere să vină la cursurile noastre, fiindcă stau de vorbă cu oameni care înțeleg materia. În schimb, cei de la zi erau un dezastru (în mare parte puștime, cu timp berechet). Lor li se vor recunoaște diplomele, deși sunt incomparabili cu noi, iar nouă, nu. Nu te grăbi să judeci un sistem dacă nu ai făcut parte din el. La ASE masteratele se fac online. Profesorii sunt buni, iar studenții sunt ca peste tot, slabi și pregătiți. Nu mă deranjează să dau un examen de selecție la altă facultate și nici să repet examenul de licență, dar mi se pare neînțelept să judeci fără să știi ce judeci.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook