Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

În America doar scriitorii de succes sunt importanți; în Franța toți scriitorii sunt importanți; în Anglia niciun scriitor nu este important, iar în Australia trebuie să explici ce este un scriitor.

citat din
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiEste disponibil și textul în engleză.
calendarNu este introdusă data nașterii pentru Geoffrey Cottrell. [Caut pe Google] [Adaug data nașterii]

 

1
Thea [din public] a spus pe 24 aprilie 2012:
dar in romania????de fapt nici nu prea aveam scriitori iar cei care sunt........
2
Vedetot Ion [utilizator înregistrat] a spus pe 24 aprilie 2012:
"... de fapt nici nu prea AVEAM scriitori (în Romînia) iar cei care sunt ......." Din comentariul tău reiese că nu "aveam" în trecut scriitori, dar acum îi avem și ce se întâmplă cu ei?
3
Ion Dascălu [din public] a spus pe 24 aprilie 2012:
Thea, revino, te rog, și explică-i lui Vedetot cum se scrie "RomÎnia"!
4
Vedetot Ion [utilizator înregistrat] a spus pe 24 aprilie 2012:
Nu acuz calculatorul că a învecinat "î", cu "â", ci regret că nu am văzut la timp eroarea. Și ce crimă am săvârșit?
5
Thea [din public] a spus pe 11 mai 2012:
cei pe care ii avem nu sunt cunoscuti de nimeni, asta am vrut sa zic.Doar in clasa mea suntem 4 fete care scriem, acum (doar una pentru cealalta )dar pe viitor speram sa ne marim audienta.Dar acum nu vreau sa vorbesc despre mine sau despre colegele mele, dar sunt destul de sigura ca, asa cum la mine in clasa suntem 4 scriitoare in toata tara sunt sute, dar eu nu prea cunosc scriitori ai prezentului doar unul ici si colo.Ceea ce ma doare cel mai tare este ca literatura noastre se invarte intr-un cerc foarte restrans de genuri...unde este fantezia????Poate ca celor mai mari le place literatura clasica dar eu simt ca mor fiindca in librariile din oras abia daca sunt vreo 30 de titluri interesante de fantasy sau sf, iar niciuna din acestea nu au autori romani.Eu scris fantasy, dar am inceput sa scriu in momentul cand nu mai aveam cu ce sa-mi satur setea de literatura...asa ca mi-am facut o carte proprie si astfel le-am dat curaj(daca se poate spune asa)si colegelor mele care, de asemenea scriu fantasy si avem doar 13,14 ani.
Nu vreu sa-mi fac reclama dar e pacat ca la noi in tara nu prea mai se pune accent pe literatura iar oameni talentati au o sansa minima sa se afirma prin arta lor.
6
daniel stanciu [din public] a spus pe 11 mai 2012:
In Romania, un scriitor e un ins care-si da importanta pe hartie, fiindca nimeni altul e dispus sa i-o acorde pe alte cai.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook