Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Tot ce încetează, n-a fost dragoste. Dragostea nu încetează.

citat celebru din
Adăugat de IOanaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

1
Horia Ivan [din public] a spus pe 3 august 2010:
Eu nu-ncetez sa-mi iubesc sotia care m-a parasit de mai bine de 5 ani... Dumnezeu s-o ocroteasca!
2
Turea Claudiu [din public] a spus pe 28 octombrie 2011:
Cand o relatie se destrama, e clar ca nu a fost iubire. Cand iubesti faci multe compromisuri, te umilesti chiar, doar sa fii in continuare cu aceea persoana. Asta inseama IUBIRE, sa fii capabil sa dai totul pentru IUBIRE. Sa nu poti trai, nici o zi, fara aceea persoana pe care o iubesti. Fiecare gand si fiecare secunda, te gandesti in permanenta la jumatatea ta!!
3
Cineva.. [din public] a spus pe 28 octombrie 2011:
Claudiu, iubirea pune stapanire numai pe indivizii slabi, care se umilesc. Sa stii ca iubirea nu inseamna umilinta, ci incredere reciproca. In iubire nu trebuie sa fii sclav!
4
daniel stanciu [din public] a spus pe 28 octombrie 2011:
In iubire rolurile de sclav si de stapan sunt necesare si intersanjabile.
5
daniel stanciu [din public] a spus pe 28 octombrie 2011:
In legatura cu eternitatea iubirii.... Parca se spune: sperantza moare ultima. Inseamna ca iubirea moare mai devreme. Iubirea e o eroare de apreciere (il consideri pe El sau pe Ea un ombilic cosmic, un inger aterizat pe pamant dintr-o eroare inexplicabila de pilotaj: "ce minune ca esti" si alte matrapazlacuri asemanatoare). Insa orice om are dreptul la o a doua eroare. De altfel in viatza sentimentala omul alearga dupa erori nu dupa adevaruri. Iubirea e un exercitiu prelungit (in niciun caz neincetat, cum zice d-l Wurmbrand) de imaginatie (ipocrizie). Tu iti inchipui ca celalalt isi inchipuie mai mult decat iti inchipui tu cu privire la tine.
6
Madame [din public] a spus pe 28 octombrie 2011:
Doamnule Stanciu, șarjezi. Dumneata doar îți închipui că în iubire rolurile de sclav și stăpân sunt necesare și interschimbabile. Întrucât mi-am făcut o imagine despre dumneata, am convicțiunea că nu te imaginezi pe tine însuți în rolul de sclav. În schimb, îți ticluiești bine comentariile. De fapt, în opinia dumitale cele două roluri sunt necesare, dar nu interșanjabile, adică menirea femeii este de a fi sclavă, iar bărbatul musai să fie proprietar al trupului și sufletului acesteia. Sunt sigură că dumneata ai putea interpreta cu brio dublu rol într-o comedie erotică.
7
Radu Samuel [din public] a spus pe 26 iulie 2012:
citatul e despre dragoste, si voi toti vorbiti despre iubire ...hmmm... este o mica dar esentiala diferenta
8
Radu Samuel [din public] a spus pe 26 iulie 2012:
si in legatrua cu "ce parca se spune" Ricard Wurmbrand vorbea din ceea "ce spune Biblia" si Biblia spune intr-adevar in prima epistola a Apostolului Pavel catre Corinteni, capitolul 13 la versetul 8 ca "Dragostea nu va pieri niciodata" si repet: nu e acelasi lucru cu iubirea despre care vorbiti dvs, si nu este singurul citat de acest gen de pe paginile Sfintelor Scripturi. Va doresc toate cele bune!
9
Betty Marcovici [utilizator înregistrat] a spus pe 26 iulie 2012:
Nu putem fi toți inteligenți, dacă ar fi așa, am deveni niște clone absurde.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook