Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Un popor imoral e fizic nesănătos sau degenerat.

citat celebru din
Adăugat de Costel ZăganSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.
cumpărăturiCartea "Calin" de Mihai Eminescu este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la doar -38.44- 15.99 lei.

 

1
Betty Marcovici [utilizator înregistrat] a spus pe 4 octombrie 2012:
Nu există "popor imoral."Din cauza fricii, până și binele a devenit jenant.
2
daniel stanciu [din public] a spus pe 5 octombrie 2012:
Ba exista doamna popoare corupte. Atat in constiinta, cat si in praxis. Sunt popoare care n-au sentimentul identitatii nationale suficient de dezvoltat (si care decad la nivel de populatie).Altele (sau tot ele) care si-au facut din pasivitate si parsivitate (colaborarea cu opresorul, indiferent de numele lui) un titlu de glorie. Sunt altele (daca nu aceleasi) bantuite de demonul zavistiei (nu de spiritul concurential) care se ghideaza dupa deviza "sa moara capra vecinului". As putea continua, dar mai bine inchideti ferreastra virtuala si deschideti o fereastra reala. Continuarea se va arata in splendida ei diversitate inaintea ochilor dvs. hipertrofiati de un nobil si intens fior patriotic.
3
Abramovici [din public] a spus pe 6 octombrie 2012:
Ei, de data aceasta nici eu nu prea sunt de acord cu Emin-Pașa al literaturii române! Excesul de moralitate sexuală duce la degenerare. Atâtea secole, englezii și-au încrucișat genele între ei, grație vieții lor insulare. De aceea nu sunt prea frumoși. România, plasată fiind la răscruce de vânturi istorice, fiind și o doamnă foarte primitoare, a îmbrățișat o mulțime de neamuri migratoare și sedentare. De aceea noi avem sânge daco-roman, condimentat cu globule hunice, gotice, avare, gepide, cumane, pecenege, turco-tătare, rusești, anglo-saxone etc. De aceea noi și americanii suntem atât de frumoși și atât de deștepți.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook