Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Gândul acesta să fie în voi, care era și în Hristos Iisus, Care, Dumnezeu fiind în chip, n-a socotit o știrbire a fi El întocmai cu Dumnezeu, ci S-a deșertat pe Sine, chip de rob luând, făcându-Se asemenea oamenilor și la înfățișare aflându-Se ca un Om. S-a zmerit pe Sine, ascultător făcându-Se până la moarte, și încă moarte pe cruce. Pentru aceea și Dumnezeu L-a preaînălțat și I-a dăruit Lui nume care este mai presus decât orice nume, ca în Numele lui Iisus tot genunchiul să se plece, al celor cerești și al celor pământești și al celor de dedesubt și să mărturisească toată limba că Domn este Iisus Hristos întru slava lui Dumnezeu-Tatăl.

în Epistola către filipeni a Sfântului Apostol Pavel
Adăugat de Laura SoareSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
calendarNu este introdusă data nașterii pentru Sfântul Pavel. [Caut pe Google] [Adaug data nașterii]

 

1
Laura Soare [din public] a spus pe 10 ianuarie 2009:
Acest pasaj din Sfanta Scriptura exprima toata taina credintei noastre intr-un mod atat de profund, incat nu poti decat sa exclami:"Mare este taina dreptei credinte"!
2
sihastra [din public] a spus pe 4 februarie 2009:
Citind cuvintele astea, mi-am dat seama ca trebuie sa fii cu adevarat credincios Domnului ca sa poti gindi si sa poti vorbi asa! Doar un Sfint, doar Harul Dumnezeiesc poate indulci prin cuvinte amarul din inima pacatosului! E evident(dupa parerea mea) ca prin intermediul Sfintului Apostol Pavel vorbeste Duhul Sfint, care i-a dat atita intelepciune si atita dragoste pentru Hristos, incit printr-o fraza poate tamadui o rana a inimii sau poate indrepta pe spre Mintuire un suflet aparent pierdut...

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook