Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

fericire
Fericirea este un fluture care, atunci când este urmărit, este întotdeauna la un pas de a fi prins, dar dacă stai liniștit, se poate așeza pe tine.

definiție de
Adăugat de Lucian VeleaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.
cumpărăturiCartea "Diavolul din manuscris" de Nathaniel Hawthorne este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -23.12- 16.99 lei.
calendarNu este introdusă data nașterii pentru Nathaniel Hawthorne. [Caut pe Google] [Adaug data nașterii]

 

1
Dorina stoica [din public] a spus pe 20 ianuarie 2009:
Sa inteleg ca atunci cand mori ai parte de o nesfarsita fericire? Doar stai fooooarte linistit chiar inert.
Sau ca fericirea se afla foarte aproape iar noi o cautam departe?
2
Simona [din public] a spus pe 20 ianuarie 2009:
Nu fi avid de fericire,
pentru că,
atunci când crezi că ai ajuns la ea,
s-ar putea să-ți scape printre degete.
Stai liniștit, calm, relaxat;
fericirea te va întâmpina,
atunci când te aștepți mai puțin.
3
Vesnicul Luminat [din public] a spus pe 18 octombrie 2012:
Evident, Imaginatia oamenilor sta la dispozitie oricand dar simtul este batjocorit de destinul care este impus doar de,... Oameni. Doar Instinctul de Conservare face deocamdata diferenta intre Imaginatie si Fapta. Si in ziua de azi Omului ii e necesar sa pipaie ca sa creada dar, cand pipaie langa El un altul care i-l simte nu-l accepta motivand Nebunia si lipsa de Simt, desigur. Fericirea e doar un cavant folosit de oameni doar pentru a putea comunica prin vorbe dar sentimentul e acelor care O ofera. Din Imaginatie fac parte; religia unde e si Judecata de Apoi desi religia Judeca. E adevarat ca judeca si incearca sa mangaie dupa judecare pe cel care ii judeca dar dupa mangaiere cere inapoi tot ce ofera in special prin pipairea materiala invinuindu-se totodata de acest act in continuare. Si in zilele de azi oamenii, simt mai putin si gandesc mai mult de aceea se grabesc si judeca doar fiindca se folosesc doar de Creier. Sufletul este un miracol doar oferit prin sentimente dar poetii si scriitorii i-l neaga motivandu-L ca pe o dilema. Pentru mine Realitatea inseamna, o floare oferita unui Om e o Floare oferita altei Flori si amandoua Flori simt, una durere si alta placere. Doar Iubirea dintre Barbat si Femeie poate sa-i mentina vii (fara sa moara)daca ea e adevarat construita si nu e necesar cu Creierul care, doar simte prin pipait ceea ce nu dureaza, fiindca oricum moare chiar daca e ultimul. Viata e vesnica si motivata doar de cei care reusesc sa construiasca adevarata Iubire deoarece este o Bioenrgie deja creata de cei doi. Adunate, nu, doar din ce i-mi impun Oamenii sa suport deocamdata. Ideea e un punct de alegere intre Oportunitate si Materialism. Multa gandire, mult timp pierdut pentru Alegere. Mult Nume si Renume, mai usor de batjocorit de catre Demagogi.....

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook