Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

«Imperioasa Farmacie Teluric-Celestă a Celor Cinci Elemente de Fundament Cosmic poate fi realizată numai într-un "veac de aur", nicidecum într-altul ‒ cum cel de "globalizări" programat-inițiate de "Covid-ate gloabe decidente", ori de "epigoni-conducători" de pseudo-majorități statal-planetare, "orchestrând" fără încetare "crize", "pandemii și războaie zonale / mondiale" etc. ‒, dar printr-o sănătos-neuronală acțiune egal-benefică pentru toate popoarele secolului al XXI-lea d. H., veac al înaltei și tot mai profundei continuări a procesului de cristalizare a naționalelor conștiințe, angajând, poate, chiar "întregul" mileniului al III-lea, "cu / fără vărsări de sânge uman" ; și nimic nu mă împiedică a reaminti aici / acum dinspre toate "istoriile (Pelasgimii > Valahimii)": niciodată pe Pământ nu s-a construit "ceva trainic-benefic pentru toată lumea" fără jertfirea: celui mai bun din Neam / celor mai buni din Popor...» (Ion Pachia-Tatomirescu, Aforism "în decada rândurilor de platină", din 27 mai 2022, publicat în volumul Aforismele celor cinci elemente de fundament cosmic, Timișoara, Editura Waldpress [ISBN 978-606-614-329-5], 2022, p. 7).

în Ion Pachia-Tatomirescu, "Aforismele celor cinci elemente de fundament cosmic", Timișoara, Editura Wa, "Din aforism-brazdă, în oglinda farmaciei-poem..." (27 mai 2022)
Adăugat de Ion Pachia-TatomirescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook