Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Abuzul naște abuz, forța trezește forța! Oare câți dintre cei care strigă acum: "Bine vă face și dacă nu vreți să vă vaccinați, o să vă interzică și dreptul de a respira!", câți dintre ei realizează că o dată ce ai lăsat mintea să facă un abuz, ai deschis cutia Pandorei care te va secera și pe tine? Știți ce-i culmea, oamenii aceștia mai ieri manifestau pentru a demite PSD-ul cu abuzurile sau hoțiile lui, iar azi încurajează abuzurile nebune ale unei alte minți... numită PNL, etc,. Iar mâine, firește că vor fi alte abuzuri care îi vizează pe ei, iar de cei vizați azi, nu le pasă. Atâta timp cât ești la discreția minții, nu vei realiza că sunt doar "alte măști, aceeași piesă". Cel mai greu pentru diavolul separării numit "mintea", este să te facă să crezi că tu gândești, nu ea îți infuzează gânduri manipulatoare ce te țin în suferință și separare. Toată situația de azi îmi aduce aminte de cazul din Norvegia în care un naționalist – "nazist" i-au zis unii - împușcă vreo 70 de copii dintr-o tabără, copii ai unor politicieni și nu numai. Pentru că aceștia au votat "acceptarea" străinilor în țară. Abuzul doar naște abuz, forța trezește forța!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook