Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

rugăciune
Rugăciunea este cântecul inimii.

definiție celebră de
Adăugat de Lucian VeleaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.
cumpărăturiCartea "Love Letters in the Sand: The Love Poems of Khalil Gibran Paperback" de Khalil Gibran este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -75.99- 47.84 lei.

 

1
luciana maria [din public] a spus pe 13 aprilie 2011:
deseori ma intreb ce inseamna rugaciunea...sa rostesc in gandu-mi cuvinte invatate de la bunica, maicuta mea, rugaciuni luate din psaltire sau sa cuvantez "Tatal nostru, care esti in ceruri" privind undeva ..departe..departe.oare sunt privita in acele momente de cineva, sunt ascultata, eu sper ca da...dar cum si cand voi fi o fiinta fericita?Sanatoasa, cu loc de munca sigur, traind de la o zi la alta sau mai exact existand(bucurii nu au de unde si nici de ce sa vina!) o insemna asa ceva fericire? Eu zic ca nu! Nu sunt rea, Dumnezeu stie asta dar nu sunt nici buna cand sunt inconjurata de fiinte care se deplaseaza in viteza pe verticala si care se considera fericite, pentru ca au mult si de toate.sanatate si multi multi bani care la vremurile de acum inseamna fericire...Nu-i condamn eu pentru ca o fac in zadar..este o forma prin care ma auto condamn.raman asa cum sunt sperand ca odata va fi si oentru mine o singura clipa de fericire.Trecerea in neant de unde nu ma voi intoarce nici odata dar nici nu va sti nimeni cum imi este acolo!!! aici, acum suntem unii obositi de privirea celor "fericiti".ma fac ca nu-mi pasa dar este foarte greu sa fii flamand iar cel fericit sa fie satul luand din buzxunarul tau iar tu sa taci pentru ca el fericitul te va dobora...atat! multumesc!
2
Girel Barbu [utilizator înregistrat] a spus pe 13 aprilie 2011:
Draga Luciana-Maria, rugăciunea este convorbirea noastră cu Dumnezeu, nu dispera, dacă te rogi numai cu buzele Domnul s-ar putea ca o vreme să se facă că nu te vede dar asta nu înseamnă că nu îi pasă de tine.Două lucruri sunt esențiale pentru a ne fi auzită rugăciunea: să știm să ne rugăm și să știm ce să cerem.Nu știu ce înțelegi tu prin fericire, nimeni niciodată până acum nu a putut emite o definiție a fericirii."Fericiți cei săraci cu duhul că aceia se vor mângâia" ne îndeamnă Domnul nostru Iisus Hristos.E greșit să crezi că oamenii cu bani sunt cu adevărat fericiți, îți spun cu lacrimi în ochi că am văzut mulți oameni cu bani, dar care trăiesc o mare dramă.Noi românii avem și un proverb care întărește ce am spus eu:"Banii nu aduc fericirea".Îi cerem Domnului bani și El poate că nu ni-i dă, nu pentru că nu am avea nevoie de ei, dar s-ar putea ca avându-i să săvârșim cine știe ce grele păcate.Luciana, bucură-te că faci parte dintre cei mulți, nu înceta să te rogi.Fie ca Domnul să te audă și să te binecuvânteze. Amin.

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook