Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

cruce
Crucea este puterea lui Hristos care, asumată de noi, poate transforma lumea în paradis.

definiție celebră de
Adăugat de Lucian VeleaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
Mai multe înregistrări în
Audioteca Citatepedia
înregistrare audio
Voce: Michelle Rosenberg
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.
cumpărăturiCartea "Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii - vol. 7" de Dumitru Stăniloae este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -45.00- 29.99 lei.

 

1
anca [din public] a spus pe 20 mai 2008:
crucea nu este puterea lui Hristos dumnezeu ne da forta, in biblie nu este scris asa ceva, iehova e un dumnezeu adevarat
2
nicoleta is [din public] a spus pe 8 august 2009:
"Caci cuvantul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mantuim, este puterea lui Dumnezeu".(I Corinteni)
3
Paul Preda Păvălache [din public] a spus pe 14 septembrie 2011:
Dragă Anca, trebuie să gândești de două ori, până a vorbi odată și prost. Și de Trei ori să fii acceptat în societate ca teolog cu aptitudini explicative în ceea ce spui. Mai jos, cineva cu o înțelepciune mai aparte decât domnia voastră, s-a străduit să vorbească puțin și la obiect, adică obiectul studiului reprezintă Sfânta Scriptură, care este aceiași pentru tine, și aceiași și pentru "mine". Oare când a ales Creatorul lumii acesteia, fie El și Iehova în concepția dată mai sus; când a ales Domnul(adonasis parcă spunem noi, nu Iehova), să trimeată pe... Domnul, adică pe El Însuși, pe pământ? Păi spun proorocii când, și Daniel ne explică exact împărățiile toate. Și aici este buba, căci împeriul Roman a adus Crucea, adică Dumnezeu care a știut și știe toată istoria omenirii de la facere până la apocalipsă sau sfârșit, a calculat în așa fel, încât Domnul, și jerfa Sa, să nu fie ca pe timpul lui Vlad Țepeș tras în țeapă(căci ne închinam la țeapă nu la cruce acum), ci să fie Crucea, simbol bineînțeles, așa cum este steagul unei țări, iar ca imn de închinare Celui care a făcut cerurile și pământul, lucrurile văzute și nevăzute, este... ia să vedem, știți? Păi de unde să știți voi cei care vă închinați și în secolul 21 unui zeu antic al triburilor de sălbatici numit de ei Iehova, de unde? Tătăl Nostru, acesta este imnul credinței în Dumnezeu, pentru că Însuși Dumnezeu ni l-a spus, și se poate rosti de câte ori necesită acest lucru, în prezența Crucii(sreagului, simbolului), care cruce este idol dacă nu are pe ea pe Domnul răstignit(toate steagurile au un blazon, vultur, bizon ceva), așa să știți, căci foarte mulți se închină la chip cioplit, adică vede o cruce apărută pe nu știu unde pe unde satana își bagă coada, și toți dau năvală acolo să vadă minunea, și nu realizează că de fapt își pierd sufletele închinându-se lui satana, o ființă foarte inteligentă și mult superioară omului în gândire.
Vă mulțumesc!
4
Tibi Bancotan [din public] a spus pe 20 septembrie 2011:
...si smerenia...undei?......-i
5
Scurtu Sorin-Izvoras [din public] a spus pe 3 iunie 2014:
DUMNEZEU=CUVÂNT=IUBIRE=>INSUFLARE=SUFLET deci suntem bucățică (electron etc) de DUMNEZEU!! Venirea LUI IISUS a însemnat, conform propriilor sale spuse :ÎNDREPTAREA CELOR STRÂMB INTERPRETATE ; VIAȚA IARĂ NU MOARTEA, ÎNȚELEGEREA CElOR ASCUNSE ÎN PILDE; PRECUM ȘI PILDE NOI PENTRU CEI CE AU DEPĂȘIT PRIMA TREPTĂ A ÎNȚELEGERII!!! Iar după PLECARE, CRUCEA A RĂMAS GOALĂ; CA SIMBOL AL ÎNVIERII!!!!!!!!!!!!! Așa că, te rog, nu încerca să-l întreci pe necuratul în gândire, folosește puțin și SUFLETUL, INTUIȚIA, BUNUL SIMȚ și BINE NE VA FI!!!
Simbolurile acestea, sunt pentru recunoaștere, în schimb obiectele în sine, ce au avut un rol direct, "participativ ", au primit în ele energia (bio-energia să zicem) celui ce a fost sacrificat pe ele, au fost atinse și de asemenea au primit acel ceva, pe care unii îl simt, benefic, alții nici nu-i dau importanță! Moaștele reprezintă cea mai bogată încărcătură bio-energetică sfântă, eliberabilă prin atingerea "corpului mumifiat, de către muritori! Ai vorbit despre TATĂL NOSTRU! Oprește-te un minut la "versetul" FACĂ-SE VOIA TA (și nu a mea, păcătosul), încearcă să-l respecți și vezi rezultatul! Este primul și cel mai important pas spre devenire!!! Cuvântul este făcut să DISPUNĂși nu să impună! Atenție la "modul de folosire! Lasați COPIII SĂ VINĂ LA MINE și nu TRIMITEȚII LA MINE. Fiecare va veni, după puteri și credință!!! AMIN

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook