Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Dumnezeu
Dumnezeu este intervalul dintre două bătăi ale inimii.

definiție celebră de
Adăugat de Adriana PleșcaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.
cumpărăturiCartea "Caiete 1957-1972" de Emil Cioran este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -99.00- 74.99 lei.

 

1
Delia Cristiana [din public] a spus pe 26 iulie 2008:
suuuper....nu-i asa ca e atat de neantelept ca vrem sa Il cunoastem doar cand "simtim" durerosul suspans al acestui interval???!!!!!!!!!!
2
dardala [din public] a spus pe 4 august 2008:
Deci după ultima bătaie a inimii nu mai e Dumnezeu..?
3
victor [din public] a spus pe 21 august 2008:
Citatul nu e dat corect. Cioran a spus :`Dumnezeu e intervalul dintre bataile inimii`. Asa ca, dardala, dupa ultima bataie a inimii poate fi orice...
4
tanardetanar [utilizator înregistrat] a spus pe 16 aprilie 2009:
MINUNAT.....inteleg acum de ce un copil mi-a explicat ca nu-l putem vedea pe Dumnezeu pentru ca el se afla in fiecare dintre noi. Probabil ca e atent la bataile inimilor noastre, a tuturor. Nu-nteleg de ce totusi unii au inima mai buna decat altii totusi.
5
Florin___ [din public] a spus pe 14 martie 2012:
Deci este clipa de moarte intre 2 momente datatoare de viata?
6
all4_heaven [utilizator înregistrat] a spus pe 15 martie 2012:
Inima secolului 21 este interpretata gresit, sunt sigur ca multi/e din vedetele acestea de carton sau de sticla cand canta despre inima habar nu au ce inseamna!
O exegeza etimologica a termenului "inima" din limba ebraica, inima inseamna centrul vietii, tot ceea ce noi suntem gasim in inima si din inima (in interior) facem ceea ce facem(in exterior)!
Domnul Iisus Hristos spune in cartea Apocalipsa, cea care se adreseaza unei biserici, si valabila si pt noi astazi : " Iata eu stau la usa(inima) si bat, daca aude cineva gralsul Meu, voi intra la el, voi cina cu el si el cu Mine" sunt cele mai frumoase cuvinte ale Domnului Iisus care se intelege clar ca iti mai dau inc-o sansa, sa te pocaiesti, caci te-ai departat de mine, si m-ai alungat din inima ta, probabil pe atunci ca si acum, atatea traditii si obiceiuri si atata rutina religioasa sau departat de inima Lui Dumnezeu, traind fara El in inima!

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook