Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Află, află chiar Acum, pentru că nu-ți ia niciun timp, cum de tu ești Dumnezeu Tatăl care trăiește experiența unui corp de femeie, iar "religia" ta l-a trunchiat făcându-l un corp de femeie ce îl caută pe Dumnezeu Tatăl!? Află cum de dai crezare acestei crunte blasfemii. Blasfemia nu este să te crezi Dumnezeu, blasfemia este să fii Dumnezeu și să dai crezare nebuniei minții umane și să începi să joci ca un roboțel rolul femeii sau a bărbatului. Regăsește Adevărata ta Ființă Eternă și vei vedea că în ea există atât de mult spațiu, atât de multă dragoste și bucurie, încât femeia care apare în el poate savura fără teamă frumusețea năucitor de frumoasă a Vieții Divine Eterne! Știi ce este straniu? Că eu nu am auzit încă de o biserică în care să se râdă de toate aceste condiționări absurde! Dacă în biserică s-ar râde și s-ar cânta slava lui Dumnezeu pentru toate, farsa numită mintea ar deveni infinit mai evidentă. Dar dacă îi iei pe oameni și îi înfricoșezi cu păcatul, îi ameninți cu iadul și le spui verzi și uscate pe un ton mieros, ei bine, aceasta nu este pentru nicio mântuire, ci pentru control în numele lui Dumnezeu. De iubire nu poate fi vorba, decât din trâmbiță, dar nu prin aflarea Adevărului!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook