Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Nu-ți plasa idealurile în Everest, dacă ai buletin de Constanța.

aforism de din Noroi aurifer
Adăugat de Lucian VeleaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.
Antologia aforismului românesc contemporan
cumpărăturiAntologia aforismului românesc contemporan, ediția a II-a
40 de aforiști reuniți într-o colecție memorabilă
Vezi detalii despre o antologie de referință!

 

1
daniel stanciu [din public] a spus pe 31 ianuarie 2011:
Tipic mioritic. Nu trebuie sa ai ambitii mari daca te nasti intr-o tara mica. Sunt atatia oameni valorosi care au plecat dintr-un catun ingropat in "fundul" Pamantului sa cucereasca Himalaia si le-a iesit, incat "spiritul" lui Butulescu mi se pare incredibil de fals. Poate fi invocat ca o scuza pentru lipsa de impact international a unor "glorii" literare autohtone. Un scriitor roman ultra-premiat la el acasa e urias, gigantic chiar, dar ce sa-i faci, are un handicap geografic (s-a nascut intr-o tara minuscula cultural) si e privit de Occident ca un pitic care si-a pus tocuri ca sa-si etaleze inaltimea pe care nu o are.
2
Ioana Voicilă Dobre [din public] a spus pe 29 mai 2011:
Eu, dragilor am plecat din comună la oraș, apoi în municipiu și drumul a continuat firesc spre capitală. Ajunsă aici în urma cu 31 de ani mi-am zis că de aici următorul popas o să-l fac la Paris.Aveam 19 ani și visam la asta, în anii 80. Dar la București am auzit de la,, mai mari,, că,, noi suntem mici,,.De atunci urăsc,, mai marii,, și acestă expresie care mă înfurie pur și simplu.A...și să nu uit, se prefigurează deja drumul visat.Și am păscut vaca la propriu între 11 și 15 ani, dar și slova, citeam pe rupte toata ziulica și ''călătoream" în toată lumea...
3
Scurtu Sorin-Izvoras [din public] a spus pe 29 mai 2014:
Dar dacă găsești în "BULETIN" câteve lucruri ce te pun pe gânduri în privința viitorului, te poți gândi chiar la proiecte mai înalte, cum ar fi MARTE, LUNA, sau alte planete "asemănătoare" PĂMÂNTULUI, idealuri obligatorii prin prisma numărului locuitorilor!!!

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook