Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Religia este comparabilă cu o nevroză a copilăriei.

în Viitorul unei iluzii (1927)
Adăugat de boboSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiSunt disponibile și textele în engleză, franceză, spaniolă, catalană, portugheză, italiană și germană.
cumpărăturiCartea "Pachet Opere Esentiale Sigmund Freud 11 volume" de Sigmund Freud este disponibilă pentru comandă online cu o mare reducere de preț, la -499.00- 299.99 lei.

 

1
Iosif L. [din public] a spus pe 21 octombrie 2011:
sigmund freud arde in iad...daca i s-ar da sansa sa traiasca pentru 5 minute...nu le-ar trai respirand ci retractandu-si toate scrierile impotriva Creatorului...Dumnezeului Celui Viu! E prea tarziu...sentinta il apasa din greu deja de 70 de ani incoace...Sigmund Freud ti-o meriti caci scrierile tale orbesc mintile oamenilor de a-L vedea Pe Isus! si totusi Dumnezeu ramane Suveran mantuind peste scrierile tale pline de dezgust! ti-as trimite condoleante freude dar ti le trimit cand iti retractezi si tu operele! nenorocitule!
oricum freud mai mult decat jignire la adresa Domnului Isus nu putea aduce...a incercat sa-L imite...sa-L detroneze...dar fara succes...ca doar unul e DOMN si acela-i ISUS!
2
Paul Preda Păvălache [din public] a spus pe 22 octombrie 2011:
Iosif, fii potolit, Dumnezeu e infinit, omul este păcătos, să-l înjuri, nu e frumos: fiecare ce gândește, dar și gura-i ce rostește, pentrucă, poți a gândi, și dacă nu vei vorbi, nu poți fi un păcătos, și faci voia lui Hristos.

PS.
Știm că păcatul înseamnă moarte. Ori Hristos a zis că este mare păcat(deși păcatul este păcat, este moarte, și nu poate fi mai mare sau mai mic), ce-ți iese din gură, a spus Domnul. Și a pus doi(așa zic bănățenii, în loc de două gogoși, ceri... doi gogoși cu zahăr pe ele), puncte zicând: Înjuriile, toate necurățeniile(și copiii de 5 ani te dă în... aia a lui), apoi minciunile care sunt foarte la modă, intriga să nu o uităm, căci aduce dezbinare, ceartă și chiar războaie unde pentru un om sau o femeie, mor mii sau chiar milioane de oameni și pagube colosal de mari; adică satana, căci satana este cel ce te pune să urăști, în timp ce Hristos spune invers, să iubești, să iubești pe aproapele tău și pe Dumnezeu ca pe tine însuți, dar nici pe dușman să nu-l lași neiubit, căci iubind și pe dușmanul tău, pui cărbuni încinși pe capul său, mai zice Domnul, adică îi derutezi, căci el se așteaptă să scoți sabia cum a scos Petru sabia pentru ași apăra prietenul tăindu-i unuia o ureche, la care Domnul indignat fiind de comportamentul nesănătos al oamenilor ce n-au înțeles vorbele Mântuitorului, i-a spus foarte clar că este mânat nu de duhul lui Dumnezeu, ci de un duh al răului, al războiului, al nimicirii, al păcatului, al morții veșnice, care știm că este nu altul decât vrăjmașul lui Dumnezeu - satana.
Mulțumesc.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook