Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

De obicei, nu "ne" gândim, ci "ne" trăim, pentru că stilul de viață actual descurajează viața interioară.

în De ce iubim femeile
Adăugat de Scutaru AndreeaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Solenoid. Ed. cartonata" de Mircea Cărtărescu este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -89.00- 62.99 lei.

 

1
daniel stanciu [din public] a spus pe 20 februarie 2011:
Mircea, ne lasam traiti, nu ne traim. Suntem purtati de imprejurari, de "valurile vietii". Nu avem timp de opinii si de decizii personale. Avem la dispozitie opinia publica (si impersonala) si dispozitiile superiorilor ierarhici. Nu mai sunten capabili sa traim ca persoane. Suntem forme, atomi (sociali) functii, parti contractuale, nu oameni care gandesc asupra celor ce li se intampla si asupra celor ce se intampla in urma actiunilor pe care le intreprind.
2
Alina Plugaru [din public] a spus pe 20 februarie 2011:
"nu avem timp pentru opinii personale"! Extraordinar! Tu spui asta, Daniele? Tu, care non stop comiți numai opinii. Care de care, mai personale.
3
daniel stanciu [din public] a spus pe 20 februarie 2011:
daca formulezi opinii, nu inseamna ca le ai.

Alina, cauta-ti un mascul potrivit exigentelor tale intelectuale. Nu ma mai agresa cu piunezele tale strambe si ruginite. Vezi-ti de viata ta sentimentala bogata si reusita. Nu merita sa-ti sacrifici timpul tau pretios conversand cu mine. Sunt atati masculi capabili si cu CV impresionant (in materie de cv, dimensiunea e totul) in tarisoara noastra. Daca ai ceva de spus despre text, spune fara jena (stiu ca nu esti o pudibonda). Dar daca te iei de "liliputani" din simpla placere de a-i ofensa, atunci ia-ti unealta agricola din numele tau propriu si du-te la productie... agricola. E iarna, dar agricultura in Romania se face la fel de bine in orice anotimp, pentru ca nu se mai face deloc.

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook