Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Statul, dacă vrea să facă educație copiilor, mai întâi trebuie să facă educație părinților.

citat din
Adăugat de Ana DonosaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

1
Agamemnon [din public] a spus pe 26 august 2017:
Statul nu poate educa pe nimeni! Este alcatuit din oameni needucati!
2
Scurtu Sorin Izvoraș [din public] a spus pe 15 iunie 2018:
Ai putea avea dreptate cu cele spuse dacă .... n-ai greși! Când vorbești despre asemenea probleme nu te referi la momente particulare, ci la principii corecte! Așa că, reformulez ...STATUL AR TREBUI să facă întâi educație părinților (cu prelungiri în mai multe ....direcții și domenii)!
3
Vlaicu Doroftei [din public] a spus pe 25 iunie 2018:
Numai că statul are arici la buzunar.
Când copiii sunt grăsan și pufoși.
4
Agamemnon [din public] a spus pe 27 iunie 2018:
Statul
se ocupă serios
de educația părinților.

Daddy Dragnea
meditează de zor
o viitoare tânără mămică.
5
Scurtu Sorin Izvoraș [din public] a spus pe 9 octombrie 2018:
Cu poantele ieftine primești aplauze false ...cu cele de substanță, poți ieși în lume, fiind poate recunoscut de către cei ce ...te gustă și ÎNVAȚĂ CEVA DIN CELE SPUSE DE TINE! Căci GLUMA BUNĂ ASCUNDE ADEVĂRUL ce trebuie să modifice ori ce, din rău în BINE!
MULȚUMESC AICI CELEI CE M-A LUAT ÎN COLIMATOR PENTRU CALITĂȚILE .... SAU DEFECTELE MELE! Și o rog ca, dacă are să-mi reproșeze ceva în cele spuse de mine, să o facă, m-a AJUTAT PÂNĂ ACUM ÎN PREA MULTE RÂNDURI PENTRU A NU-I DEVENI ROB PE VIAȚĂ! MULȚUMESC ...nu frumos, căci aceste cuvinte se auto-resping când sunt împreună, temându-se căî este posibil să existe, de exemplu un ....mulțumesc ...„urât” ci ...MULȚUMESC CU ADEVĂRAT DIN SUFLET! Ți-aș putea spune mai multe dar .... ocazia ...parcă fuge de noi și ți le-aș spune prin prisma ADEVĂRULUI pe care nu-L cunoști și nici nu ți-l va spune altcineva deoarece ....nimeni altcineva nu-l cunoaște! Ar fi păcat și aș fi nefericit dacă n-aș avea parte măcar de CLIPA aceea ce ar putea însemna ENORM PENTRU AMÂNDOI, căci primul care are nevoie de ea sunt EU, pentru tine, a trăi fără ea este o viață, dar cine alege CLIPA, să o triască TOTAL, știe că aceasta întotdeauna, dacă este tratată cu toată atenția necesară ....construiește BENEFIC următoarea clipă, către un VIITOR FERICIT .... Chgiar dacă eu am „de câștigat din acea clipă, TU poți avea după aceea viitorul înm mână ...CU sau FĂRĂ mine alături, ceea ce m-ar face FERICIT în primul caz sau măcar cu conștiința împăcată ....în cel de-al doilea caz ...TOTUL depinde de TINE ....de când te-am cunoscut, iar înțelegerea ta în privința a ceea ce am trăit până acum, cu BUNE și rele, va puncta ÎNȚELEPCIUNE DE MAI TÂRZIU! CĂCI O AI, O FOLOSEȘTI dar nu ești totdeauna conștientă de ea .... NUMAI BINE și, MULȚUMESC PENTRU TOT ....deja este ENORM CE AI FĂCUT PENTRU MINE!!!!! Numai după acea clipă, dacă-ți vei rupe din timp și ți-o vei acorda ....tot ceea ce a fost va avea ...la întrebări răspunsuri, iar la ....sentimente, acoperire .... atâta pot spune și face, restul este ADEVĂR ....!
6
Scurtu Sorin Izvoraș [din public] a spus pe 9 octombrie 2018:
Ar mai fi ceva de adăugat, faptul că o ...asociație de actori, profesioniști sau nu, a luat aceste cuvinte în serios și a făcut efectiv cursuri de educație parentală, solide, recunosndu-mi paternitatea ideii! Mă întreb, celelalte „cursuri parentale” anunțate de către stat în care se pare că este vorba despre ...anti educație, or fi având aceeași sursă de „inspirație” ?! sper că nu,. căci eu am visat o educație a firescului și logicii, a adevărului, a înțelepciunii constructive .....nu altceva!!!
7
Horia Izi [din public] a spus pe 13 octombrie 2018:
O bijuterie de citat. Ce norocos esti Izvoras!
8
Scurtu Sorin Izvoraș [din public] a spus pe 20 decembrie 2018:
Nu accept ....norocul ca „denumire”, căci el înseamnă întâmplare ....ceea ce ....nu există în sine, totul bazându-se pe un BINE IMANENT și un rău ....„emanat”.... În plus, m-am concentrat destul de mult pentru a ”sustrage” esența propriilor idei ....Mulțumesc ori cum pentru apreciere!

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook