Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Atunci când mi-e dor de ceva anume, simt că am un rost în viață. Și nu doar iubirea fiind cea care poate da sens, motivații, creiona realitatea transformând-o în bucăți de fericire, nu. Sunt atâtea momente în care conviețuirea cu tine însuți e poate cel mai dificil 'angrenaj' de pus la punct, mentenanța unei vieți trăite în armonie fiind prima și ultima îndemânare dobândită pe care trebuie s-o cultivi. În pace nimic nu evoluează, dar nici războaiele nu duc neapărat la rezultate care să merite amintite, memoria clipei fiind adeseori udată de neputința raportării la propriul calendar autoimpus. Delirul relațiilor interumane sapă la rădăcina credinței în fericire, asumarea prea devreme ori tardivă a sarcinilor "ivite" în drumul nostru transformându-ne ca într-un joc Mario. Propriul ceas biologic funcționează la nivel de sinapsă a sufletului, tinerețea fiind pierdută sau după caz, regăsită, atunci când astrele par să se alinieze cu drumul ce-l străbatem. E un deliciu transformat în supliciu, de fiecare dată când vrem sa fim necondiționat okay față de ecoul vieții. Greșind de fiecare dată, atunci când măștile ce ne reprezintă ne transformă în sosii ce par mânuite de un Gepeto suprem. Și totuși... trăim ca să transformăm iubirea în slogan, sau iubim ca să transformăm viața într-o lume minunată? Poveste de viață...


Adăugat de Sorin ȘomandraSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook