Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Pentru a implementa un obicei nou e nevoie de 18 până la 254 de zile, în funcție de obicei și de persoană. Vestea bună e că se poate și mai repede de 21 de zile, cât a fost o vreme standardul. Vestea proastă e că orice promisiune îți faci ție, dacă nu o îndeplinești, îți scade încrederea în tine. De aceea, mai bine îți propui schimbări mici de care te ții și care îți creează o stare de victorie zilnic decât să ai orgoliul să îți propui chestii mari și să te duci în cap. În loc să îți propui 6 pack, poate e mai bine să începi cu 100 de sărituri cu coarda zilnic de care să te ții. Decât să îți propui să citești o carte pe săptămână, mai bine 10 pagini pe zi. Decât să îți dorești ca următoarea persoană de care te lovești să fie iubirea vieții tale, mai bine îți iei pisică. (Glumesc.) Mai bine mai cunoaște oameni, ca să îți crească puterea de discernământ. Schimbarea e un proces, nu un eveniment. Setează o fundație sănătoasă.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook