Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

a exista
A exista înseamnă a suferi.

definiție celebră de
Adăugat de ElectraSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.
cumpărăturiCartea "Calin" de Mihai Eminescu este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la doar -38.44- 15.99 lei.

 

1
Geanina [din public] a spus pe 1 martie 2009:
Existenta se masoara in suferinta. Am dreptate pentru ca daca nu as fi avut nu ar fi existat un Iov. Stati sa ma corectez: nu a existat doar unul, caci toti suntem un Iov in felul nostru bizar de a privi lumea stupida a vietii noastre si de a lasa "lumea" sa ne judece. Prin urmare am gasit o noua regula ce se va asterne in jurnalul meu: cu cat vei suferii mai mult, cu atat vei fi mai fericit... Unde, in cazanul cu zmoala al celui care se amuza de durerea ta? Unde este dreptatea? Ea este o pisica neagra intr- o camera scufundata in bezna (deci, iti spun sa nu o cauti caci nu o vei gasi). Divinitatea nu are aceleasi reguli ca noi, astfel, ma intreb daca este undeva dreptatea... este in sufletul fiecaruia.
2
neacsumcristi [din public] a spus pe 12 decembrie 2010:
este adevărat că existența este suferință. Aici pe pământ cu siguranță așa este. Eu observ un lucru și anume că toți ne dăm seama că așa este doar că o facem în mod diferit; uni își dau seama mai devreme alții mai tărziu.

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook