Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Cei mai împliniți oameni sunt cei care mereu caută să se cunoască, să se înțeleagă, să își rescrie credințele care îi limitează sau le întunecă existența. Acești oameni știu că deciziile lor sunt cele care le determină calitatea vieții, așa că aleg înțelept cu cine se înconjoară, ce experiențe vor să trăiască, nu fac compromisuri și nu renunță la propriile dorințe, ci caută mereu să se simtă bine cu ei înșiși și cu viața lor. Evoluează constant și știu că doar de ei depinde felul în care trăiesc. Oamenii nefericiți nu stau de vorbă cu ei înșiși, îi analizează și îi bârfesc pe alții, trăiesc pentru aparențe și pentru gura lumii. Viața lor se desfășoară pe pilot automat, conduși fiind de "trebuie" și "așa se face". Se cred victime ale altora care îi nedreptățesc sau victime ale destinului crud care s-a abătut asupra lor și nu au ce să facă. Nu caută soluții, ci vinovați, nu își asumă responsabilitatea ci așteaptă pasiv ca alții sau viața să le rezolve problemele. Evoluția personală și înțelepciunea pot fi dobândite doar când trăiești conștient și îți asumi pe de-a-ntregul responsabilitatea vieții tale. Soluțiile și răspunsurile nu îți pică din cer, ci sunt rezultatul unei căutări personale asidue.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.
calendarNu este introdusă data nașterii pentru Ursula Yvonne Sandner. [Caut pe Google] [Adaug data nașterii]

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook