Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Primul lucru este acela de a te accepta în mod profund pe tine însuți. Fiecare se simte inferior într-un fel sau altul. Motivul este neacceptarea faptului că fiecare este unic. Nu se pune problema superiorității sau a inferiorității. Fiecare face parte dintr-o categorie care îi este proprie și din acest lucru nu rezultă nicio comparație. Și nu pot să-mi închipui o ființă care să aibă totul în această lume. Unii nu au ezitat să încerce, dar au eșuat lamentabil. Fii doar tu însuți și va fi suficient.

în Viața este aici și acum
Adăugat de Gabriela IancsikSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The Colors of Your Life: A Meditative and Transformative Coloring Book Paperback" de Osho este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -53.99- 32.99 lei.

 

1
Marcela G. [din public] a spus pe 9 martie 2010:
Viata e ziua de azi....miine nu exista, iar ieri a trecut de mult.....viata e acea bataie de inima care ne face sa traim, sa ne bucuram de succese si sa lacrimam in urma unei dezamagiri.Citeodata am dori poate sa intilnim viata pe drum si sa o intrebam ce vrea ea de la noi, insa ea nu se arata, probabil nustie ce sa ne raspunda.....De multe ori ridicam ochii la cer si ne intrebam......."pina cind acest zbucium"?insa nimeni nu ne aude si stiti de ce?pentru ca noi nu suntem nimic pe linga aceasta minune ce-a fost creata de Dumnezeu!!!!!!!!
2
paperplanes [din public] a spus pe 26 iunie 2011:
Neacceptarea popriei persoane vine ca urmare a ceea ce se asteapta de la noi sau ceea ce asteptam noi insine de la noi, prin comparatie cu altii. Tot Osho zice intr-un alt citat, uita de comparatii si vei putea trai fericit. Daca am fi apreciati, iubiti pentru ceea ce suntem, poate ca ne-am accepta si nu ne-am dori sa fim altfel decat cum suntem.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook