Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Oamenii cu o educație precară se plictisesc mai ușor. Și atunci printre altele, vorbesc despre alți oameni la o sămânță la colțul blocului. Ar fi o mare greșeală să pleci urechea la vorbele unor oameni care scot niște sunete lipsite de orice justificare sau argument. Anturajul este esențial. Ești media celor cu care te înconjori. Cine se aseamănă se adună. Cu cine te înconjori și cine sunt aceia care vorbesc despre tine și îți spun ce și cum e mai bine? Ce rezultate au? Nu ai un anturaj de calitate? Nici o problemă, înconjoare-te cu cărți, documentare și educație. Vei avea cel mai șmecher anturaj posibil de la care chiar ai ce să înveți. Mulți oameni sunt lipisiti de empatie și compasiune și nu știu cum e în papucii noștri. Multor oameni le merge gura aiurea pentru că nu știu cum e în realitatea noastră, nu știu provocările și obstacolele noastre, lupta ce o dăm și munca interioară și exterioară la care suntem înhămați. Oamenii privesc doar suprafața și apoi dau din gură pentru că așa stă în firea oamenilor needucați să privească în profunzime. Am fi fraieri să ne lăsăm la mila influențelor unor oameni incapabili de a vedea punctul nostru de vedere. Lasă-i să vorbească, tu fă-ți treaba. Într-o zi se vor uita la tine și își vor lua notițe. Unii oamenii sunt pur și simplu distructivi și autodistructivi. Dacă vor să își facă rău, să își facă lor. Tu protejează-te și păstrează o distanță sănătoasă.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook