Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Vreau să slăbesc, spune gura. Mănânc ca porcul, spune fapta. Pe cine să credem? Eu cred fapta. Și când văd fapta, văd motivația. Motivația ta este să mănânci. De ce? Pentru că mâncând, simți o ușurare și o liniște sufletească pentru câteva ore. Preferi să mănânci decât să înfrunți adevăratele probleme din viața ta așa cum un alcoolic preferă să bea, iar un drogat să se drogheze. Spui că vrei bani, dar rămâi la același job sau stai cu părinții în continuare. Nu faci nimic pentru a ieși din situația actuală. Înseamnă că ești motivat să rămâi în situația asta. Beneficiile actuale sunt mai mari decât beneficiile ce ar rezulta din schimbare sau asta e ceea ce crezi tu. Spui că vrei o viață mai bună, dar nu faci decât să betonezi condițiile tale actuale de viață și să rămâi prins în vechile tipare de comportament, vechile obiceiuri care îți guvernează existența ce este pe pilot automat. Pentru că nu ai trăit beneficiile unei vieți mai bune, preferi siguranța actualei vieți proaste având iluzia că asta e tot ce există în viață. Tot ce pot să fac pentru tine este să mă rog că vei suferi atât de mult și viața te va pune în situații atât de groaznice, vei pierde totul, bruma aia de siguranță, încât vei fi pentru prima oară o persoană liberă, vei da tot ce ai mai bun pentru că nu mai ai nimic de pierdut, vei ieși din zona de confort cu forța și vei gusta din adevărata frumusețe a vieții, a iubirii, a împlinirii și a autosuficienței.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook