Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Spun că vreau o relație de iubire, dar am grijă să îndepărtez orice persoană cu care aș putea ajunge la intimitate. Spun că vreau să slăbesc, merg la sală și plătesc un antrenor, și la ora 18 sunt la KFC îndopându-mă. Spun că nu mai vreau să fiu sărac, că vreau să fac bani, și puținii bani pe care îi am îi joc la pariuri. Asta pentru că eu nu sunt motivat să am iubire, sănătate și bani. Eu sunt motivat să fiu gras, sărac și bolnav. Oamenii CRED că vor lucruri bune în viața lor, dar fac tot ce e posibil să le aducă pe cele rele. De ce? Pentru că tot ce aducem în viața noastră, ne oferă niște beneficii de care nu suntem conștienți, iar acele beneficii contează pentru noi enorm, deși e evident că ne distrug. Jucatul la pariuri îmi eliberează hormonul anticipației, serotonină, iar eu am devenit un dependent ce are nevoie de doza de anticipație care cere tot mai mult. Îngrășatul mă ferește de suferințe în relațiile cu cei din jur pentru că în mintea mea, stratul de grăsime mă protejează de săgețile aruncate înspre sufletul meu sensibil. Fugărind orice persoană cu care aș putea avea o relație, mă protejez de o eventuală suferință din iubire care ar durea mai mult decât singurătatea. Ține minte. Orice suferință ai în viața ta, ți-ai adus-o pentru că îți oferă ceva bun. Însă doar în imaginația ta.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook