Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Singurele lucruri reale, singurele lucruri pe care le ducem cu noi până la urmă sunt propriile noastre sentimente, dragostele noastre, patemile noastre, urile și adversitățile noastre. Mă-ntreb: noi, la capătul vieții noastre, ce-am lăsa în afară? Bănuiesc că putem lăsa niște sentimente. Mai puțin de ură, întrucâtva de patemi, dar... de dragoste mai ales.

citat celebru din
Adăugat de DanaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
Mai multe înregistrări în
Audioteca Citatepedia
înregistrare audio
Voce: Nichita Stănescu
în alte limbiTextul original este scris în limba română.

 

1
neagu stefania [din public] a spus pe 29 decembrie 2008:
acest citat are legatura cu viata unui om care singur isi doreste sa-si realizeze propriul drum care consta in sentimentele lui, realizarile lui si cel mai important viata lui prin care are puterea de as-i exprima opinia si prin care cu ajutorul minti cu care isi aduce aminte de ura, patimile si adversitatile lui pe care le-a avut pana in prezent.Eu sunt mandra de acest site si de scoala "I.A.BASSARABESCU" deoarece sunt eleva in aceasta scoala si este minunata cu profesori minunati care incearca sa ne indrume si sa ne invete oarecum drumul catre viata noastra si catre mintea noastra deoarece este cea mai importanta.Acum as vrea sa-i felicit pe profesorii, profesorul sau profesoara care a realizat acest site.
2
Lucian Velea [webmaster] a spus pe 29 decembrie 2008:
Mulțumesc. Mai trebuia să dau un examen ca să devin profesor, doar un pas, dar "dragostele" mele erau altele
3
Geanina [din public] a spus pe 1 martie 2009:
Oare este ceva real? Sa lasam in urma noastra sentimente de iubire? Posibil in doua cazuri: primul, daca iubirea s-a materializat sau, in al doilea caz, daca esti scriitor si sentimentele tale vor infrange caile mortii ca si numele tau. Obisnuiesc a spune ca iubirea este un sentiment dual deoarece este, in acelasi timp paradisiac, dar si un gest de egoism. De ce? Pentru ca, daca privim in ansamblu, ajungem sa intelegem ca daca nu lasam martori ai existentei noastre pe acest pamant insetat de razbunare, vom fi praf si, el zboara peste calea timpului fara sa cunoasca durerea sau muzica iubirii...
4
braila alexandru [din public] a spus pe 11 iunie 2014:
nu imi place

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook