Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Cu cât te înalți mai mult, cu atât pari mai mic acelora care nu pot să zboare.

citat celebru din
Adăugat de VirgiliusSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba germană. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la De.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.
cumpărăturiCartea "Basic Writings of Nietzsche Paperback" de Friedrich Nietzsche este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -78.99- 47.99 lei.

 

1
Alexandra Carstean [din public] a spus pe 8 aprilie 2009:
Distantele provoaca incertitudini, incertitudini percepute de cei din abis.Cu cat incerci sa tinzi catre un orizont mai indepartat cei care vor ramane in urma nu-ti vor intelege asaltul, neincrederea lor in progres va dezvolta judecati false, erori asupra progresului...Daca cineva nu e capabil sa parcurga o distanta, aceasi incapacitate e asemuita si celui dinaintea lui...fiind vazuta ca o amagire a orgoliului sau...

Daca reusesti sa te inalti inseamna ca ai aripi, aripi dobandite din dorinta de a stii mai mult, de a cunoaste departarea si tainele ei, din insasi vointa de a merge mai departe...

Intotdeauna o sa pari mic in ochii celui inferior tie, deoarece "minusculitatea"(daca am scris corect gramatical) si mediocritatea nu vor percepe niciodata valorile superioare lor.

Asadar, vointa sta in puterea de a te stapani pe tine insuti si nu de a fi rob al celor incapabili sa capete/observe aripi/le.
2
Miruna-Maria [din public] a spus pe 10 iunie 2010:
oamenii ce nu pot intelege, blameaza..cand nu pot face ceva iti spun si tie ca nu poti..NICIODATA SA LASI PE CINEVA SA-TI SPUNA CA NU POTI!!!
m-a inspirat commentul tau..EXCELENT Alexandra!

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook