Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Știu cât de mult a făcut familia mea pentru mine, dar aș vrea să-mi dea puțină libertate, pentru a putea fi eu însămi. Ar fi câteva lucruri pe care le-aș face altfel.

citat din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

1
Scurtu Sorin-Izvoras [din public] a spus pe 26 mai 2014:
Nu trebuie să le faci altfel, ci AȘA CUM ESTE BINE ȘI CORECT!!! Spune ADEVĂRUL, urmează-și DRAGOSTEA și IUBIREA, refuză "clișeele" evident negative (așa fac toți maică,-deci, nu ieși din "gloată", hoțu ne prins, negustor "cinstit", e dus cu pluta, zărghit, etc. etc. ), adu contra-argumente "sfaturilor binevoitoare" negativ interesate, urmează-ți TALENTUL, fă ca EDUCAȚIA să fie un proces continuu, ieși prin toate acestea din mediocritatea ce încearcă să nu lase evidența superiorității să iasă la suprafață, în același timp ne încercând nici devenirea proprie, din comoditate, neputință, răutate sau rea influență . Acestea toate și toate celelalte ce sunt legate în fapt de recunoașterea ADEVĂRULUI drept substrat general al BINELUI particular și general, toate celelalte fiind subsumate lui, te conduc fără greș pe drumul corect, ce satisface în totalitate sufletește și nu numai, ființa!!!

Respectarea ADEVĂRULUI, cu toate consecințele sale pozitive, este cheia către SINGURUL DRUMUL corect, ce satisface ori ce ființă!!!
Urmarea IUBIRII, DRAGOSTEI, TALENTULUI propriu și respingerea " clișeelor" negative evidente, venite de la ori cine, te salvează de la toate eventualele abateri de la acest drum!!!

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook