Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Unele experimente științifice ne spun că ceea ce considerăm a fi lumea obiectivă depinde, în oarecare măsură, de propriile noastre procese conștiente. Nu există nici o realitate eternă fixă; înțelegerea adevărată nu poate fi atinsă prin raționament.

citat din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.
cumpărăturiCartea "Recuperarea sufletului" de Larry Dossey este disponibilă pentru comandă online la numai 21.00 lei.
calendarNu este introdusă data nașterii pentru Larry Dossey. [Caut pe Google] [Adaug data nașterii]

 

1
Scurtu Sorin-Izvoras [din public] a spus pe 20 mai 2014:
Chiar așa să fie ??! Sau este vorba mai de grabă despre nivelul nostru de cunoștințe, despre "aparatul" de gândire logică, legat de nivelul de cunoaștere logică universală și de aparatura științifică, de o tehnicitate limitată, chiar dacă aparent, nivelul ei este deasupra închipuirii sau a secolului!
Realitatea eternă fixă, este cunoscută doar de către cei ce au acceptul intrinsec al acelei realități de a fi percepută, prin prizma eventualității drumului greșit posibil de urmat, de către cei ce nu sunt pregătiți pentru a accesa asemenea informații subtile! Nu este o posibilitate, ci un drum clar, cu trepte ce urcă spremomente cheie, pentru fiecare participant la "cursă", cu examene orale stricte, urmărite în amănunt- discuții aparent libere, în care, totuși, parcă ar curge întrebări și răspunsuri de top-de cei doi participanți la ele și parcă și de încă "cineva". Răspunsurile sunt baza viitoarelor acțiuni, precum și, prin adăugări succesive de informații benefice, a viitoarelor examene! Pentru ce?! Fiecare află pe "propria piele" la momentul oportun!!!

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook