Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

M-am încăpățânat să mă cuibăresc în suflete neprimitoare și reci, pe care le credeam palate frumoase și m-am trezit captivă în niște peșteri goale...

în Insomnii
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Fluturi" de Irina Binder este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -55.00- 26.99 lei.
calendarNu este introdusă data nașterii pentru Irina Binder. [Caut pe Google] [Adaug data nașterii]

 

1
Vedetot Ion [utilizator înregistrat] a spus pe 21 ianuarie 2014:
Este GENIAL să te cuibărești „în suflete neprimitoare”, este SUPERB să le fi crezut „palate frumoase” și extrem de TRIST să te trezești „captivă în niște peșteri goale”!
2
Mihail Arin [din public] a spus pe 22 ianuarie 2014:
Ați avut noroc,
doamnă.

De obicei,
sufletele masculine
sunt peșteri pline
de trofee feminine.
3
daniel stanciu [din public] a spus pe 22 ianuarie 2014:
Doamna, ati avut pretentii prea mari in materie de afaceri sentimentale. In viata amoroasa e ca la piata. Totul e pe baza de contraechivalent. Barbatii vor sa se cuibareasca in hrube trupesti obligatoriu goale si ofera in schimb pesteri sufletesti la fel de pustii....
4
Iulia Mirancea [din public] a spus pe 22 ianuarie 2014:
E trist dacă, în căutarea propriului suflet, ne lăsăm orbiți de somptuozitate!
Mântuitorul a venit în această lume într-o iesle umilă, lipsită de confort! Dar, o făptură credincioasă a făcut din ea, cu o mână de paie proaspete, un pătuț călduros -MedLife- pentru prunc!

Isus a venit smerit și blând! Fără tentația luxului, fără ifose și pretenții princiare! Era Fiul Divinității dar nu și-a arogat niciun drept!
Știa precis, ce va găsi pe Pământul pârjolit de prihană! Știa că, pe cruce, în loc de un strop de apă, i se va da o cupă de oțet! Știa! Și, cu toate acestea, și-a lăsat palatul onorabil - cel mai elegant din Univers- în schimbul unei locuințe pasagere, de pe un Pământ arid, auster, pustiit de iubire ...!

Nu e tragic și degradant pentru noi, că am intrat, din greșeală, într-o peșteră precară! Dar e dramatic și condamnabil, dacă am lăsat-o, la fel cum am găsit-o!

Ca peregrini pe acest Pământ, e bine să punem în traista periplului nostru, suficiente merinde pentru hrana noastră și pentru a celui ce n-are; ulciorul cu apă curată, bună, dătătoare de viață; o învelitoare moale, călduroasă; și, mai ales, candela cu Lumina din Lumină, pentru a lumina și a încălzi, dacă va fi nevoie, o peșteră întunecată, rece, umedă ...!
Nu știm ce și, mai ales, pe cine vom găsi în cale! Poate îl vom întâlni pe însuși Isus: însetat, înfometat, înfrigurat ...!

Dacă vrem, putem construi oricând, cu propria paiantă, într-o peșteră insalubră, un acoperământ plin de lumină!
5
Ursu Cecilia [din public] a spus pe 4 ianuarie 2019:
As dori sa raspund Doamnei Iulia Mirancea, pe care o apreciez altfel. Aveti partial dreptate doamna, dar daca pestera in care vrem sa asezam lumina, caldura si iubirea, nu accepta acel acoperamant?! O pestera care spune ca nu are nevoie de sfaturi din partea nimanui si ca ce face este perfect, el insusi este perfectiune...oare putem lumina vreodata o pestera care plina de intuneric nu primeste cu toata fiinta lumina?! Pentru doamna Irina Binder, pretuire!!

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook