Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Masa are întotdeauna nevoie, în felul ei greoi de a fi, de un anumit timp până să devină aptă de a înțelege un lucru. Memoria ei nu va reține decât acele noțiuni, fie și cele mai simple, care îi sunt repetate de mii de ori. Nici o modificare nu are voie să schimbe conținutul a ceea ce se afirmă prin propagandă, ci ea trebuie, până la urmă, să spună același lucru. Astfel, o lozincă poate fi prezentată sub diferite unghiuri, dar la sfârșit oricare expunere trebuie să ajungă întotdeauna din nou la lozincă... Și atunci se va putea constata cu uimire ce rezultate extraordinare, greu de închipuit, poate produce perseverența. Orice reclamă, fie în domeniul afacerilor, fie în politică, își datorează succesul duratei și regularității cu care este aplicată.

citat din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.
cumpărăturiCartea "Mein Kampf: The Official 1939 Edition Hardcover" de Adolf Hitler este disponibilă pentru comandă online la 155.99 lei.

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook