Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Cred că totul se întâmplă cu un motiv. Oamenii se schimbă ca să înveți să renunți la ei, lucrurile merg prost ca să le apreciezi atunci când merg bine, crezi în minciuni ca să înveți să nu ai încredere în nimeni în afară de tine și, uneori, totul se duce de râpă ca să facă loc lucrurilor bune.

citat clasic din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.
cumpărăturiCartea "My Story Hardcover" de Marilyn Monroe este disponibilă pentru comandă online la 102.99 lei.

 

1
M.F. [din public] a spus pe 12 octombrie 2015:
Sunt fascinata de aceasta femeie! In urma cautarilor mele legate despre viata ei, am descoperit un lucru care la prima vedere ar parea bizar: in ciuda imaginii, frumusetii, senzualitatii, stralucirii fabricate, usuratatii aparente, este de fapt un om profund, extrem de profun! Ce este si mai mult de admirat, faptul ca profunzimea ei si-o relateaza ajutata de inteligenta. Cam nebanuita inteligenta! Din nefericire, este clar ca ambele au iesit la iveala, datorita suferintelor.La fel de vulnerabil ca si felul in care era. Ceea ce si-a dorit, au fost lucruri simple si prea firesti pentru o lume in care ajunsese sa-si duca viata.Era prea sus.Nu pentru ca a urcat, ci pentru ca a ajuns, a devenit.Cine isi permite sau are puterea si curajul sa urce atat?! O personalitate atat de marcanta si atat de complexa, te starneste dar probabil te si infricoseaza.Poate asta a fost cauza neimplinirii ei sufletesti- iubirea. Toate declaratiile ei din care sunt extrase aceste citate, vin dintr-un stafund al ei sufletesc.Pare ireala. Toata fiinta ei plina de senzualitatea perfect feminina, atat de fireasca, incat nu poate fi reala.Ridica intrebari, starneste curiozitati, naste sentimente...e..tot ceea ce face ca nici acum, dupa atatia ani sa nu apuna.E vie.Chiar iti vine sa scrii o carte despre ceea ce te face sa simti, acest personaj.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook