Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Să nu-ți spui secretul prietenului, fiindcă și el are un prieten căruia i-l va spune.

proverbe turcești
Adăugat de Corneliu Tocan, Ph.D., M.Sc.Semnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie

 

1
crios17 [din public] a spus pe 16 decembrie 2008:
pai atunci se mai numeste prieten?
2
Doar-eu [din public] a spus pe 21 noiembrie 2010:
Nu cred ca ai inteles mesajul acestui citat...
3
daniel stanciu [din public] a spus pe 21 noiembrie 2010:
Prietenul la nevoie se cunoaste. In special daca e o nevoie de comunicare. Recunosti un prieten dupa feed-back-ul lui inconfundabil. Cand ii ceri bani, iti da un sfat; cand ii ceri un sfat, da din umeri; cand ii ceri un umar pe care sa plangi, iti da o batista folosita; cand ii ceri o batista, iti atrage atentia ca ai maneca, iar cand vrei il tragi de maneca (sa-l faci atent la faptul ca existi), constati ca e in tricou si n-are maneci. Prietenia se bazeaza pe comunicare, iar comunicarea este transmitere de informatii. Mai concret, prietenul este agetul tau publicitar fara carte de munca. Daca vrei sa lansezi pe piatza o informatie interesanta despre viitorul, prezentul si mai ales trecutul tau (de preferintza amoros) e suficient sa o strecori in palnia urechii cu mentiunea "strict secret". Canalul auditiv al prietenului racordat la neobositul sau laringe este mai eficient in materie de advertising decat orice agentie publictara din lume.

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook