Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Cei patru body-guarzi zâmbiră, amuzați de prezența păsării. Nero nu atrase atât de mult atenția asupra lui, deși nu mai stătea încolăcit la locul său, se ridicase, bucurându-se de sosirea tânărului său stăpân. El intră în cameră, urmat de cei patru body-guarzi. Văzându-l, chipul blondului se însenină; dispăruseră norii tristeții. Băiatul o sărută pe Maria pe obraji, apoi îi salută pe părinții acesteia, de abia după aceea trecând la cei ai casei, printre care se numărau și bunicii lui. Acum, că sosise el, atmosfera se mai însuflețise puțin. Cei patru body-guarzi luară și ei loc, la invitația tânărului comandant, deși parcă se simțeau în plus pe acolo. Lucian își opri privirea asupra mesei din încăpere, pe care o zări goală. Privi dojenitor spre Diana Enka. Atașă rapid șorțul de bucătar peste uniforma albastră și reveni să-și servească oaspeții. Făcu mai multe asemenea drumuri, aducând mai întâi un platou cu prăjituri, pe care tot el le făcuse (își găsise timp, deși nu avea foarte mult la dispoziție), apoi cafele pentru toți cei prezenți, băuturi răcoritoare și șampanie. Îi servi cu atenție pe toți, chiar și pe cei patru body-guarzi, care-l priveau nedumeriți; nu se așteptau ca el să-i servească. Maria îl însoți într-unul din drumurile spre bucătărie, deși nu pentru a-l ajuta.

citat din romanul Proxima, Partea I: "O misiune specială" de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook