Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Maria: Într-adevăr, am multe animale. Încă o dată, îmi cer iertare, doamnă, pentru micile incidente de ieri; știu că v-ați cam speriat, mai ales de Marta, dar și de Jerry.
Diana: Ah, nu; nu face nimic, drăguțo, nu trebuie să-ți ceri iertare. Dimpotrivă, eu ar trebui să procedez astfel, dar... Așa sunt eu din fire, mai fricoasă.
Maria: Noi iubim foarte mult animalele, ceea ce, cred că e normal într-o familie ca a mea, tata și eu fiind biologi, iar mama – medic veterinar, iar motivul pentru care ținem acele animale în casă, la bloc, este că până acum n-am avut unde altundeva. De abia astăzi, după ședință, domnul primar a avut amabilitatea de a aproba cererile pe care tata le-a depus cu foarte mult timp în urmă, pentru cumpărarea unor terenuri pe care să amenajăm adăposturi speciale pentru animalele noastre. Se pare că obținerea acestor aprobări a ținut de reușita mea, pentru că până acum, domnul primar n-a avut niciodată bunăvoința de a ne asculta, iar acum, a mai și recunoscut cu nonșalanță că dacă eu n-aș fi reușit performanța de a deveni membru al echipajului, familia mea n-ar fi obținut aprobările necesare cumpărării acelor terenuri.
Iulian: Asta e, ce să-i faci? Până nu devii o persoană importantă, nici nu ești băgat în seamă; o problemă cunoscută de mult... Acum ați devenit chiar cetățeni de onoare ai orașului nostru; domnul primar v-a acordat aceste titluri.
Maria: Eu n-am urmărit niciodată obținerea unor asemenea titluri; probabil nici colegii mei.
Iulian: Poate că nu, dar le meritați.

replici din romanul Proxima, Partea I: "O misiune specială" de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook