Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Ceea ce trece drept stil nu este decât un cusur care deschide calea amprentei personale.

în Mă numesc Roșu
Adăugat de Silvia VeleaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The Black Book" de Orhan Pamuk este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -65.00- 27.99 lei.

 

1
Dragosss [din public] a spus pe 3 decembrie 2008:
Da Da DA

Pentru a avea un stil anume trebuie sa muncesti mult asupra personalitatii tale, trebuie sa-ti formezi ginduri cu care ai putea convinge pe toti in orice caz. Munca asupra ta nu este decit ceea ce stii tu sa faci mai bine!

Parerea mea!
2
iurcic [din public] a spus pe 15 ianuarie 2009:
da e asa stilul de a scrie de a exprima frumosul deschide amprenta persoanei, deci observam la marii profeti ca fiecare scrie pe al sau de exe:la bacovia tot timpul prefera stilul sumbru intunecat; si dupa acest stil noi putem cunoaste persoana fara a sti numele persoanei
3
Const [din public] a spus pe 25 octombrie 2009:
Stilul de scriere a unei persoane este f.important, deoarece fiecare persoana are un stil al sau aparte de expunere personala care ajuta indeosebi la autocunoasterea sa si a fi cunoscut de catre ceilalti prin ceva anume.
4
mihaitzza [din public] a spus pe 19 ianuarie 2010:
fiecare trebuie sa=si formeze un stil aparte, e un lucru foarte important pentru noi...
5
Natrasniuc Victoria [din public] a spus pe 18 noiembrie 2010:
Autorul afirmatiei a incercat sa spuna prin acest enunt ca particularitarile, obiceiurile, stilurile unei persoane sunt doar o LUMINA, pe care o urmezi pentru a afla mai multe despre tine, pentru a caracteriza amprenta personala si a sti cine si pentru ce esti.
6
Marian9496 [din public] a spus pe 24 noiembrie 2010:
Stilul de scriere a unei persoane este f.important, deoarece fiecare persoana are un stil al sau aparte de expunere personala care ajuta indeosebi la autocunoasterea sa si a fi cunoscut de catre ceilalti prin ceva anume.
7
Violeta [din public] a spus pe 13 ianuarie 2011:
Stilul este prima cale de a afla o persoana, este prima caracteristica, prima ce ne trece prin ochi, dar acest stil dese ori este un cusur a personalitatzii ce inhiba o multime de calitati pozitive...
8
Cristi_ZaIbIsI [din public] a spus pe 13 ianuarie 2011:
Stilul este un model, fiind savirsit pentru a fi folosit de foarte multi, dar inteles de foarte putini .
El poate sa para simplu si priceput la prima vedere dar nimeni nu ii va putea da o explicatie deplina . O.o
9
Sveta [din public] a spus pe 31 ianuarie 2011:
Autorul a intentionat sa spuna ca totul ce porneste uneori de la un cusur poate deveni in viata ceva frumos si calitativ.
10
Maria Mihaes [din public] a spus pe 5 noiembrie 2011:
Aceasta afirmatie sugereaza ideea ca stilul ne ajuta sa fim individuali si sa ne scoatem in evidenta trasaturile noastre specifice facindu-ne deosebiti si unici.....Stilul totodata este temelia demnitatii noastre...Autorul la luat drept un cusur, deoarece dupa el nu putem demasca frumusetea si bunatatea launtrica a unei fiinte umane....
11
tanea [din public] a spus pe 24 ianuarie 2012:
autorul a intentionat sa transmita ca cusurul nu este alt ceva decit o latura negativa a caracterului omenesc are ar trebui so tinem mai in umbra

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook