Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

E păcat să-ți periclitezi dantura, scrâșnind a răzbunare.

aforism de din Imensitatea punctului
Adăugat de Lucian VeleaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.
Antologia aforismului românesc contemporan
cumpărăturiAntologia aforismului românesc contemporan, ediția a II-a
40 de aforiști reuniți într-o colecție memorabilă
Vezi detalii despre o antologie de referință!

 

1
daniel stanciu [din public] a spus pe 10 februarie 2011:
Un sfat stomatologico-moral demn de urmat.

Scrasnirile manioase sau ranchiunoase avariaza dantura. Daca nu va e mila de sufletul vostru, va sugeram sa va menajati ceva cu adevarat scump(in sensul de costisitor).
2
Diana de la Sibiu [din public] a spus pe 11 februarie 2011:
Nu pot cred ca un astfel de sfat vine de la tine, coane daniele! Sa-ti fi crescut asa peste noapte alte masele ? Sa-ti fi pierit in neant frustrarile ? Poate ca da, tu nu esti nud si zalud!...
3
daniel stanciu [din public] a spus pe 11 februarie 2011:
Diana, nu e sfatul meu. Iar frustrarile mele (probabil literare- sic!) sunt inofensive pentru smaltul dentar. In rest, e totul bine in Sibiu? Dumneavoastra pareti un pic ingrijorata. Sper sa fie ceva pasager.
4
Diana de la Sibiu [din public] a spus pe 12 februarie 2011:
Da, de frustrarile literare vorbeam. Ai, insa, in mod cert capacitatea de a recunoaste valoarea acolo unde exista. Admira si nu invidia, nu te prinde prea bine nici chestia cu cautatul nodurilor in vreo papura rasarita frumos printre nuferi. Sunt cateva personaje pe acest forum pe care neputinta si invidia le dezumanizeaza si atunci improasca prosteste cu venin si noroi, devenind si mai mici decat sunt. Nu, nu faci parte dintre ei, doar ca uneori nu gasesti linistea si echilibrul de a separa sublimul de viata. Nici misoginismul nu te onoreaza, crede-ma!... La Sibiu totul e bine, mult mai bine decat la Bucuresti sau Craiova, de exemplu, oamenii sunt educati si buni, iar asta nu e motiv de ingrijorare. Dimpotriva. O intrebare : cum naiba ai atat de mult timp liber ?
5
daniel stanciu [din public] a spus pe 12 februarie 2011:
Diana, frustrari literare poate avea doar o persoana care a incercat sa scrie ceva si nu i-a iesit pasienta, sau care a scris ceva, dar textele sale au fost ignorate sau criticate cu lehamite (nu cu vehementa, fiindca atunci exista ceva in "opera" sa). Eu nu am scris absolut nimic (nici macar un articol de ziar local) asa ca nu vad cum as putea avea frustrari "literare". Cat despre misoginismul meu ce pot sa va spun, decat ca nu-l practic. Nu-mi amintesc sa-l fi arborat ca pe un steag gaurit in comentariile mele. Daca vi se pare ca am facut remarci misogine, ma judecati prea aspru. Iubesc femeia, care-i femeie/ a vietii cheie... scl. scl. N-am prejudecati legate de femei, cu exceptia ca ar trebui sa fie femei si nu barbati. Nu agreez lesbianismul sexual, intelectual si politic. Daca aceasta aversiune este o forma de misoginism, inseamna ca sunt un misogin incurabil. Iar daca postez multe comentarii nu inseamna ca am mult timp liber, ci doar ca aloc putin timp elaborarii si mai ales recitirii lor.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook