Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Adevărul și iubirea nu mor, nu se strică, nu au miros urât, nu mucegăiesc, nu putrezesc. Ele aproape întotdeauna sunt împreună. Ele intră-n inimă și-n suflet, ca o lumină. Ne părăsesc atunci când ne murdărim cinstea, cugetul, inima, sufletul și gândirea. Cât de adânc le-am îngropa, ele tot ies la suprafață. Ele nu pun lacrimi pe chipul nimănui, decât de regret, de fericire sau de izbândă.

(octombrie 2012)
Adăugat de Viorel MuhaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
calendarNu este introdusă data nașterii pentru Viorel Muha. [Caut pe Google] [Adaug data nașterii]

 

1
Iulia Mirancea [din public] a spus pe 26 octombrie 2012:
După această excepțională reflecție, nu mai am voie, să spun decât: genial, maestre!
2
Vedetot Ion [utilizator înregistrat] a spus pe 27 octombrie 2012:
Mi-ar fi facut o mare placere sa nu va contrazic stimata doamna, dar rezultatul voturilor nu-mi da voie.
3
Viorel Muha [autorul] a spus pe 27 octombrie 2012:
Unii sunt inteligenți pentru că au moștenit un cod genetic corespunzător. Alții pe lângă codul genetic, au dobândit cunoștințe și și-au modelat caracterul conform unei conduite morale de nivel înalt. Unii din păcate și viața o confirmă, au moștenit un cod genetic cu multe lipsuri iar ceea ce au dobândit, nu poate fi grefat pe un material prost. Ultimile mele citate au fost catalogate exact ca și acesta, unul după altul, cu toate că postate în altă parte, au primit un cu totul alt calificativ. Din pacate ura bazată pe motive politice sau pe ocuparea unor poziții nemeritate în societatea românescă, etc. a trecut de limitele bunului simț. Unii determinați de această ură au trecut la atacuri sistematice și în haită, premeditat!

Domnule Vedetot Ion, ținând cont că nu demult te-ai exprimat în ceea ce mă privește, a-și avea cea mai mare satisfacție dacă produsul inteligenței pe care o ai, nu ar mai apare la postările mele. Postările mele sunt de prea jos nivel pentru domnia ta, cu toate că postarea persoanei Iulia Mirancea, cotrazice ceea ce gândești.
4
Vedetot Ion [utilizator înregistrat] a spus pe 28 octombrie 2012:
Ceea ce apare în spațiul public e un bun comun, deci mă pot pronunța, fără nicio îngrădire, nici chiar din partea autorului. Sincer, aș fi vrut să fiu în asentimentul doamnei Mirancea, dar repet, rezultatul voturilor îmi interzice acest fapt. Nu e vina mea că cititorii au votat cum au votat.

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook