Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Trei sferturi din toate neînțelegerile vor dispărea de pe fața pământului dacă ne vom pune în locul dușmanilor noștri și le vom înțelege punctul de vedere. Atunci vom deveni deîndată una cu ei, sau vom ne vom gândi cu îngăduință la ei.

citat clasic din
Adăugat de Adriana PleșcaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.
cumpărăturiCartea "Calea spre Dumnezeu" de Mahatma Gandhi este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -24.90- 12.99 lei.

 

1
iulian [din public] a spus pe 6 martie 2009:
total fals, deoarece nu cred ca cineva poate intelege un individ care-ti intra cu forta in casa iti violeaza femeia, iti omoara copilul, ca sa nu mai vorbim de razboaie...
2
esy [din public] a spus pe 13 iunie 2010:
Iulian, dar tu ai frustrari grave. De aceea si spunea doar 3/4. Ce spui tu acolo (viol, crima etc) face parte din categoria bestialitate frizand nebunia crunta . Deja sunt cazuri exceptionale. Iar despre razboi, sa nu uitam ca in timp de pace daca omori pe cineva esti un criminal demn de multi ani de puscarie, insa in razboi cu cat ucizi mai multi devii un erou. Asta arata si ipocrizia mare a societatii in care traim.
3
Vadim [din public] a spus pe 29 iunie 2010:
ESY sunt de acord cu tine! Iulian - aici se spune dusmanul tau da nu ucigasi, iata vecinul ce te calca pe nervi, e dusmanul tau incearca si intelegel sau indreaptai structura nasului ^.^

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook