Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Amatorii de idolatrie și căutătorii de monumente exemplare trebuie să fie preveniți: sunt un om patetic, multicolor (ca să nu spun pestriț), încercat de o sumedenie de demoni. Dacă am ceva de spus, e tocmai din unghiul complicației mele, al efortului meu zilnic și al nemulțumirii mele perpetue. Cine - atribuindu-mi perfecțiuni geometrice - e dezamăgit să-mi vadă ridurile, și-a creat un interlocutor fals și nu am de gând să încurajez o asemenea anomalie.

în revista "Plai cu boi"
Adăugat de Doina BumbuțSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.
cumpărăturiCartea "Nelinisti vechi si noi" de Andrei Pleșu este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -65.00- 32.50 lei.

 

1
Horia Ivan [din public] a spus pe 18 mai 2010:
Iti admir si-ti iubesc framintarile. Fii cum esti si cauta-L pe El. Atentie: sint doar un crestin ortodox normal; nu-s bigot, nu-s patimas din cale afara, dar ARD pentru Hristos!
2
daniel stanciu [din public] a spus pe 29 octombrie 2010:
arderea in numele lui Hristos poate fi nociva pt semeni. mai ales daca porti un costum alb si iti camuflezi chipul (asemanarea e in vesmantul alb) sub o gluga ascutita. "cand mintea nu e ascutita, macar gluga sa fie" (asta e lozinca piromanilor crucii inhaitati in ONG "crestin", Klu Klux Klan).

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook