Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Nu există om perfect, până și Iisus a fost un semizeu.

(19 martie 2012)
Adăugat de Ruxandra Larisa MureșanSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
calendarNu este introdusă data nașterii pentru Ruxandra Larisa Mureșan. [Caut pe Google] [Adaug data nașterii]

 

1
Girel Barbu [utilizator înregistrat] a spus pe 15 iunie 2012:
Nu știu ce vârstă ai, dar pari prea tânără pentru o astfel de blasfemie.
2
bettymarcovici [utilizator înregistrat] a spus pe 15 iunie 2012:
Acesta este rezultatul dreptului la opinie și oricât ar fi de amar, trebuie respectat chiar dacă autorul având o astfel de opinie este un perdant din start.Ar trebui să marseze pe subiecte reale.
3
Roșca Radu [din public] a spus pe 17 martie 2014:
Domnule Girel Barbu, dumneata nu cred ca ai habar ce inseamna libera exprimare. Lasand practica teologica, Iisus intr-adevar a fost semizeu(rezultat al impreunarii dintre o zeitate si o muritoare). Bettymarcovici, cine iti da tie dreptul de a face pe cineva "perdant" daca a afirmat un lucru marunt si insignifiant despre personajul tau preferat? Imi pare rau ca trebuie sa afirm asta, dar odata cu varsta, lumea o ia razna: ati fost invatati sa credeti, iar voi nici macar nu ati avut tupeul sa va puneti intrebari, chiar daca v-ar fi zdruncinat credinta! Nu stiu care-i confesiunea doamnei Ruxandra, nici nu ma intereseaza, dar o sustin!
4
Veta M.Arin [utilizator înregistrat] a spus pe 17 martie 2014:
Dle Roșca vă rătăciți domnule/ Iisus este Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, născut nu făcut! Cine vă dă dreptul să judecați oamenii?
5
R. Ahat [din public] a spus pe 17 martie 2014:
Vă pierdeți vremea, domnule Roșca, Bag seama că ați descălecat de curând pe acest sait. Ultimul bolovan de râu dovedește mai multă elasticitate în gândire decât fariseul habotnic Girel Barbu. Iar pe Betty nu trebuie să o luați în serios. E fată bună dar ciripește întruna, înșirând cuvinte bizare sub formă de fraze fără rost. Acesta e rostul ei în literatură.
Veto! Văd că de când te-ai încurcat cu starețul, vorbești ca o călugăriță.
Păi sigur că Iisus a fost născut. Descinde din Dumnezeu dar ADN-ul Său este exact ADN-ul lui Iosif Tâmplarul.
6
Betty Marcovici [utilizator înregistrat] a spus pe 18 martie 2014:
Și iată cum din aceste comentarii a început să se nască o mică comedie. Cuvintele speciale nu sunt înțelese de toată lumea fiindcă nu toți au vizitat bibliotecile din Paris, nici n-au călătorit în jurul lumii. Restul lumii face autostopul așteptând 31 de ore până să apară o mașină.Până una alta să așteptăm bând puțin lapte de cămilă.
7
R. Ahat [din public] a spus pe 18 martie 2014:
Așa e, dna Betty! Cuvintele speciale nu sunt înțelese de toată lumea. Tu, desigur, le înțelegi imediat, pentru că ai vizitat bibliotecile din Paris, ba ai mai și călătorit în jurul lumii. Vorbele tale fără rost au, sincer, un pronunțat fior poetic. Am mai spus-o. Rămân la părerea că ai serioase disponibilități pentru poezie. Nu știu de ce insiști pe "cugetare", domeniu care cere raționalitate și luciditate rece. Până una alta, mă duc să mulg cămila.
8
Betty Marcovici [utilizator înregistrat] a spus pe 19 martie 2014:
Nu îți pot scrie numele, nu-mi stă în caracter domnule de la numărul șapte, dar pot afirma că a scrie nimic despre nimic într-o anume fază a vieții este ceva foarte complicat ca o schemă tehnică pusă în aplicare atunci când te speli pe cap și joci rolul perfect al unui interlop. A avea idei când te afli la colțul școlii aidoma unui copil de școală generală căreia i-se fură sandvișul din buzunar de către ceilalți colegi nu te face mai puternic, mai farnic decât celălalt coleg. La antrenamentul școlar se dărâmă mese, totul este poezie când ești expert în politică în cartierul Militari. Vă aruncați în apele învolburate ale comentariilor care au și grâu în ele. În ancoră nu găsiți decât o felie de pâine. Plecați la Luvru ca să vă regasiți sau zburați cu deltaplanul până în Malezia, dar să fiți atent și la oglinda retrovizoare. Reveniți prin Siberia și rămâneți în țările calde unde veți putea scrie și desena fără a deține un pix după care veți da mâncare la delfini aflat în apele învolburate.
9
RUXANDRA LARISA MURESAN [din public] a spus pe 16 ianuarie 2020:
Am revenit dupa ani si ani...
Autoarea, adica eu, simt nevoia sa lamuresc, ce am vrut sa spun prin acel citat. Da, m-am referit ca pana si Iisus, personajul Biblic, a luat nastere dintr-o fiinta umana, Maria, si Zeul Suprem; o nastere fizica a existat, un pacat stramosesc s-a transmis si prin ADN-ul Mariei...insa, potrivit legendei prin înzestrarea cu puterea Divina, aceasta fiinta a devenit SEMIZEU, o parte umana ( trupul, cu minte) si Zeitatea ( spiritul, puterea divina ).
10
Un Creștin [din public] a spus pe 17 ianuarie 2020:
Stimata autoare!
Dupa ani si ani nu ati invatat nimic...
ABSOLUT NIMIC!
Reflectati la ce spun oameni cu cunostinte teologice temeinice, mai la deal o tara...
11
boris marian mehr [utilizator înregistrat] a spus pe 18 ianuarie 2020:
Autoarea se exprimă confuz, deși ideea este corectă, zeii sunt în politeism, a nu se confunda cu Dumnezeu
12
Mitică Capraru [din public] a spus pe 21 ianuarie 2020:
Regretabil, stimată autoare,
este faptul că rătăciți prin lume, fără a înțelege un simplu adevăr: Nimic fără Dumnezeu.
Și nu e vorba de "legende" sau banalul ADN pe care îl băgați la înaintare.
E mult prea trist să văd în regim online un suflet care renunță benevol la tot ce-nseamnă VIAȚĂ, bălăcindu - se în teorii infantile, cu pretenții de autor de " citat".
Milostivul Dumnezeu să vă lumineze mintea, pașii și viața.
13
Simpathie [din public] a spus pe 3 februarie 2020:
Stimata autoare, ca sa afirmati cele scrise de dvs., va trebuie si putina documentare in domeniu. Nu puteti scrie, aici, cam tot ce va trece prin cap. Inainte ca Iisus sa fi venit in lumea noastra, nascut din fecioara Maria, Iisus a fost DUMNEZEU. A fost CUVANTUL din Evanghelii, care s-a intrupat in OM. Hristos a fost de dinainte de intemeiera lumii. El nu are nici inceput, nici sfarsit. El este Cel care, de buna voie, a coborat in lumea noastra, pentru a urca toata povara omenirii pe altarul crucii de la Golgota. Hristos a coborat in lumea noastra, el exista din vesnicii in vesnicii. Va inselati, stimata autoare, daca credeti ca existenta Mantuitorului incepe odata cu nasterea sa umana, prin fecioara Maria. In acest caz, da. Este blasfemie cele scrise de dta. Va doresc intelepciune, ca sa va eliberati mintea de chestii comuniste si ateiste si poate mai puneit mana si pe cate o carte de religie, cel putin pe manualele de clasele 1 - IV. Succes!

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook