Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Doamne, dacă tu te îndepărtezi de noi, dă-ne un alt "tine", căci noi nu te vrem decât pe Tine.

citat clasic din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

1
Paul Preda Păvălache [din public] a spus pe 4 iunie 2012:
Așa a și făcut Domnul, zicând că... Mă VOI întoarce: nu vă VOI lăsa orfani; este bine să Mă duc la Tatăl, căci dacă nu Mă duc, Mângâietorul, Duhul Sfânt adică; NU va veni la voi. Dar dacă Mă duc, Mă voi ruga Tatălui(toate depinde de Tatăl... și Creatorul tuturor lucrurilor posibile și imposibile); și Tatăl, care vă știe și vă cunoaște, vă va trimite Un Altul asemenea Mie(Duhul Sfânt este parte integrantă din Dumnezeire, după Tatăl urmat de Fiul - Treime adică); și El vă va descoperi(adică ne va spune lucruri cerești, care la data venirii Mântuitorului Iisus Hristos, chiar dacă ni le-ar fi spus, NU le puteam duce, înțelege adică; iar prin lucrarea Sa, a Mângâietorului, a Duhului Sfânt adică; lucrare ce va avea loc la sfârșitul timpului, înainte de a doua venise a Sa pe pământ; Dumnezeu își va desăvârși(termina adică), opera Sa începută cu multă vreme în urmă; și ne pune o întrebare cheie, esențială: Oare, va găsi El(Mângâietorul, Duhul Sfânt, Fiul, Dumnezeu adică), crediță pe pământ? Înclin să cred că NU. Vedem semnele sfârșitului timpului, iar în loc să ne gândim a-l ajuta pe Noe să construiască mai repede Arca prin care vom fi salvați cu toții, ce facem?... râdem iarăși de Noe că-și face pe uscat o ditamai barca; ba mai mult, de această dată: ce construiește Noe ziua, venim noaptea și dăm foc, distrugem... și mă refer la planetă, la sistemul ecologic, la declanșarea încălzirii globale, la înfometarea și otrăvirea oamenilor nevoiași să rămână pe pământ doar elita... cei bogați adică; și multe altele, alte grozăvenii care le făcem în nepăsarea noastră zilnică. Și se va împlini Scriptura care spune clar... despre venirea aceasta de sfârșit a lui Dumnezeu pe pământ, că va fi ca un hoț, ne va lua prin surprindere așa cum a fost luată prin surprindere lumea antidenuviană a lui Noe, când a început potopul; și cică... n-au știut nimic. Cum poți spune că n-ai știut nimic, din momentul în care Noe... a predicat Evanghelia lui Dumnezeu timp de 120 de ani, cum? Și cum pot spune necredincioșii din zilele noastre, că n-au știut nimic, din moment ce li s-a predicat; li s-a spus despre a doua Sa venire pe pământ și sfârșitul tuturor lucrurilor; de mai bine de 2000 de ani, cum? Crede și NU cerceta. Acesta este îndemnul meu... ce-mi pare cunoscut... spus și de alții probabil. Am închis paranteza). Mulțumesc.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook