Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Nu înceta niciodată să zâmbești, nici chiar atunci când ești trist, pentru că nu se știe cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău.

citat celebru din
Adăugat de Adriana PleșcaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Chronicle of a Death Foretold" de Gabriel Garcia Marquez este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -61.00- 24.99 lei.

 

1
Octavian [din public] a spus pe 18 mai 2009:
Dintre toate citatele pe care am avut ocazia să le cunosc acesta este cu adevărat monumental. Zâmbetul poate la un moment dat să constituie cheia comorii sufletului, dar oare câți pot înțelege un zâmbet în profunzime? Mulți autori utilizează foarte des râsul ca mijloc de terapie la orice afecțiune însă iată că Gabriel Garcia Marquez aduce în centru zâmbetul care în opinia mea e ceva mult mai delicat, mult mai profund și grăitor. Îi sunt recunoscător pentru acest citat, nimeni nu cred că ar fi fost capabil să spună ceva mai frumos!!!
2
V. [din public] a spus pe 10 iulie 2011:
de ce as vrea ca cineva sa se indragosteasca de zambetul meu fals?
3
daniel stanciu [din public] a spus pe 14 iulie 2011:
Zambetul pe care-l recomanda columbianul nu e fals, ci autoimpus. Nu e o schima (o contractie faciala) care reflecta (sau mascheaza) o stare de moment, ci un zambet, sa-i zicem, "moral". In fond, celalalt nu asteapta de la noi sa schitam un tablou clinic al indispozitiilor noastre (sa-i livram „amintiri egoiste” ca d-l Stendhal), ci sa-i daruim ce avem bun in sufletul nostru. Daca zambesti cand ar trebui sa sudui sau sa-ti smulgi părul din cap (in cazul in care il mai ai) ii servesti apropelui tau o farama de rai. Zambetul moral are puteri taumaturgice . Iisus spre deosebire de Mahomed sau Budha a zambit mai mult.
4
daniel stanciu [din public] a spus pe 14 iulie 2011:
Iisus aflat in oarescare disconfort fizic a zambit (cel putin asa imi inchipui eu scena cu pricina) talharului care-l indemna sa se salveze. Lumina zambetului lui a ricosat din trupul fara suflet al talharului care cere, fara sa ofere, in sufletul apropae fara trup al celui de-al doilea talhar care stie sa primeasca, fara sa pretinda.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook