Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Cine ne garantează nouă că în satele din România nu se nasc genii?

în Antena 3 (31 decembrie 2011)
Adăugat de MicheleSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie

 

1
Nicu Petria [din public] a spus pe 31 decembrie 2011:
Sunt genii nu numai la sate, ci și la orașe. Se nasc genii orișiunde în România, dar trebuie cultivate. Cu ocazia Noului An 2012 vă urez LA MULȚI ANI! și multă sănătate să ne încântați cu cântecele d-stră. Vă iubesc!
2
Michele [din public] a spus pe 31 decembrie 2011:
Domnule Petria, problema ar fi că la sate
se cultivă mai mult... porumbul, nu și geniile!
3
Vedetot Ion [utilizator înregistrat] a spus pe 31 decembrie 2011:
Domnule Michele, știți de ce nu se cultivă geniile la sate? Pentru că nu ar avea cine să le culeagă! Din păcate însă nici porumbului nu prea îi mai priește pe la noi.
4
daniel stanciu [din public] a spus pe 31 decembrie 2011:
S-or fi nascand la sate, dar nu asta e mediul lor natural. Daca nu se muta la oras seamana cu o orhidee iesita intr-un lan de rapitza.
5
Michele [din public] a spus pe 1 ianuarie 2012:
Domnule Stanciu, cum ar putea, acele persoane înzestrate cu har, să se mute de la sate la oraș în condițiile în care actualul sistem social-politic nu permite nici măcar cultivarea eficientă (o spun specialiștii în agricultură, dar și acei oameni care beneficiază de un salariu, de pămînt și de subvenția aferentă acestuia) a porumbului??? Dacă un copil genial se naște în familia unui țăran fără pămînt (și sunt destui în Romania), cum ar putea acel copil să-și dezvolte un anumit talent, cînd actualul sistem social-politic nu îi permite acest lucru? Eu cred că pentru a putea înțelege ceea ce a vrut să spună Tudor Gheorghe, e nevoie să avem doar suflet, nu o inteligență canalizată într-o direcție greșită...

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook