Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Dumnezeu este singurul meu prieten

volum de poezii

Această carte a fost pusă la dispoziție de autoare

carte de (2011)
Adăugat de Lucian VeleaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.

 

1
Girel Barbu [utilizator înregistrat] a spus pe 2 ianuarie 2012:
Cea mai bună carte de poeme din ultimii ani.Mi-ar place să o am în bibliotecă.
Cod poștal 127 101.
2
Any Drăgoianu [autorul] a spus pe 4 ianuarie 2012:
Va multumesc! Va sosi prin posta.Am adresa dvs din anuarul epigramistilor.
3
Girel Barbu [utilizator înregistrat] a spus pe 20 ianuarie 2012:
Am primit, am citit, mulțumesc! Deși o citisem pe format PDF, cartea clasică pe suport de hârtie e cu totul altceva, simți parcă pulsul autorului în pagina tipărită. Titlul este ales cu deosebită grijă și inspirație "Dumnezeu este singurul meu prieten", îți insuflă încredere dar și teamă. Ana Drăgoianu este poeta care ne lipsea, acum literatura română e mai rotundă și mai împlinită. Glasul liric, feminin al Anei Drăgoianu se distinge ușor din corul artișilor cuvântului descărnat de sensuri și înțelesuri. Poezia scrisă de poeta gorjeană, este una specială, o îmbinare fericită de ludic și accente aforistice "când mi-am dat seama cine sunt/ am început să exist". Poezia Anei Drăgoianu se citește cu sufletul la gură și te încearcă senzația de regret că s-a terminat prea brusc.Ai vrea să dureze mai mult, dar poeta conștientă de menirea ei, reia în pagina următoare cu și mai multă forță poetică ceea ce se părea ca a abandonat. Printre reflecții și tatonări reciproce se întâlnesc accente de ironie fină, ca o pulbere de aur pe o broboadă oltenească cusută de o mână gingașă. Recomand tuturor iubitorilor de frumos această minunată carte, una din cele mai reprezentative din ultima vreme. Mult succes în continuare și să îi dai toată atenția singurului tău prieten!
4
Any Dragoianu [din public] a spus pe 17 martie 2012:
Va multumesc mult! Cuvintele dumneavoastra imi dau curaj si sper sa gasesc ceva banuti pentru viitorul volum, care asteapta de ceva vreme.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook