Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Nu există niciun motiv să fiu fericit, iar fericirea nu o merit. Totuși ea există, și îmi e, Dumnezeu fie binecuvântat, mereu dăruită. Numesc temeiul inexplicabil al acestei fericiri Dumnezeu.

în Zbor în bătaia săgeții
Adăugat de ANA MARIA BOTNARUSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Partea nevazuta decide totul" de Horia-Roman Patapievici este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -47.20- 33.99 lei.

 

1
Popescu Cristian [din public] a spus pe 14 septembrie 2008:
Sub aparenta de smerenie se ascunde suficienta de sine si mandria.
2
edulup [din public] a spus pe 1 noiembrie 2008:
domnule preot Popescu Cristian (caci preot trebuie sa fiti, nu?) imi permit - e adevarat si sub protectia anonimatului - sa va rog sa incercati sa nu denaturati... il cunoasteti personal pe domnul Patapievici? V-a furat cumva vreun teren cu destinatie "parohiala"? V-a jignit personal sau doar va simtiti jignit ca "membru" al poporului roman? Si daca acest Patapievici ar fi fost evreu sau arab sau japonez sau francez sau englez sau brazilian sau suedez sau... si ar fi spus ce a spus despre noi romanii, oare nu ar fi trebuit poate felicitat pentru ca ne-a servit o lista cu defecete demne de a fi corectate? Dusmanul cel mai mare este prietenul care stie ca esti ridicol si iti spune ca esti genial, nu credeti?
3
Dorina Avramut [din public] a spus pe 21 ianuarie 2009:
Intr-adevar suna a falsa smerenie.In ce ma priveste am toate motivele sa fiu fericita( fericirea sta in semnificatia care o atribuim experientelor din viata noastra)plus ca, "stiu" ca o merit. Cine isi poate permite sa il limiteze pe Dumnezeu?
4
Radu C [din public] a spus pe 11 martie 2009:
Vorbim, cred eu, cu o usurinta condamnabila despre "fericire", ca de altfel si despre "iudire" sau D-zeu.Asta este, vorbim de ce nu avem mai cu ...drag.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook