Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Am regretat de câte ori am făcut dragoste cu o femeie străină și indiferentă, și pentru nimic în lume n-aș face dragoste cu o prostituată. Nu pentru că riscurile sunt mari și nici pentru că fidelitatea nu mi-o permite. Cred, pur și simplu, că sexul însoțit de intimitate este mai bun decât cel fără intimitate.

în De ce iubim femeile
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Solenoid. Ed. cartonata" de Mircea Cărtărescu este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -89.00- 62.99 lei.

 

1
gilda [din public] a spus pe 2 octombrie 2011:
biata femeie straina, cum putea ramane indiferenta in intimitatea unui geniu?!

se pare ca dl. Cartarescu nu a cunoscut prostituate de lux, ci numai din acelea extrem de vizibile

se pare ca nu toti au acces la profesioniste ****
2
Maculatorescu [din public] a spus pe 2 octombrie 2011:
"sex însoțit de intimitate"!!! Nefericită formulare! Intimitatea se vrea a fi un fel de damă de companie a domnului Sexulescu! Când ești atât de genial, te doare-n cot de stil și de exprimare. Poți debita orice. Se va vinde.
3
daniel stanciu [din public] a spus pe 3 octombrie 2011:
Nu sintagma "sexul insotit de intimitate" e discutabila, intelesul ei e cat se poate pe limpede in context, ci aprecierea lui. Se spune despre el ca "e mai bun" decat cel cu intimitate (nu in inteles spatial, ci psihologic). Prin urmare, diferenta intre a face sex si a face dragoste se poate masura cu o scala de satisfactie. Pe 'mlealui il satisface mai mult o partida in care tipa se implica emotional, decat una care are expertiza kinestezica. E un punct de vedere unilateral. Presupun ca femeile prefera mai multa expertiza, decat aport sentimental. Asta in materie de sex, nu de "dragoste".

Concluzie: Pt. poetul (si momentan prozatorul) Cartarescu sexul e asezonat cu dragoste (intimitate), iar pt. femei dragostea e agrementata sex. Femeile incep prost (cu iubirea) si termina bine (cu sexul), Cartarescu incepe bine si termina prost. E spre binele lui. Cine n-are noroc la femei, are succes la cititoare.

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook