Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Natura greșește. E o greșeală să pui atâtea năzuințe, atâta sete de viață într-un corp fragil, perisabil.

aforism de din Stepa memoriei
Adăugat de Lucian VeleaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.
Sunt disponibile și traduceri în italiană și aromână.
Antologia aforismului românesc contemporan
cumpărăturiAntologia aforismului românesc contemporan, ediția a II-a
40 de aforiști reuniți într-o colecție memorabilă
Vezi detalii despre o antologie de referință!

 

1
daniel stanciu [din public] a spus pe 12 noiembrie 2011:
Natura nu greseste. Omul greseste. Inclusiv cand e vorba de propria-i natura. Vrea mai mult decat e in stare sa faca sau sa duca.
2
Madame [din public] a spus pe 12 noiembrie 2011:
Omul nu greșește. Unii oameni năzuiesc spre ceva, iar alții, spre Cineva. Nu văd nimic rău în faptul că omul are aspirații, dorințe. Și chiar există oameni care sunt în stare să facă și să ducă foarte mult. Numai că dumneata nu te-ai intersectat cu acești îngeri.
3
daniel stanciu [din public] a spus pe 13 noiembrie 2011:
Ma tin departe de ingeri, doamna. Au dumnealor ceva care ma sperie. Nu aripile, cu care stranesc curenti periculosi pentru urechi sa molari. Nici puritatea lor morala. NU-i mare lucru sa n-ai vicii. In faza comatoasa nici eu nu am si vad si vad si eu luminite serafice. Ce ma ingrozeste la ei este credintza nestramutata. Cu astfel de entitati nu poti avea o conversatie civilizata. Ori unde comunicare nu e, canci relatie. Sau raport? Am sa-l intreb pe Clinton.
4
Madame [din public] a spus pe 13 noiembrie 2011:
Domnule, procesul de comunicare este următorul: emițătorul, prin intermediul unui canal de comunicare, transferă unele informații către receptor în scopul producerii unui acelaiași sens. Rezultatele pot fi multe, în funcție de perspectiva din care se face comunicarea, dar și de domeniul avut în vedere. Știți și dv. că sunt factori care facilitează comunicarea (asocierea, colaborarea, cooperarea, conflictul etc.) și alții care condiționează comunicarea (cultura, organizația, grupul, spațialitatea etc.). Este observabil faptul că dv. vă pricepeți să comunicați un mesaj scris (vă exprimați opiniile, intens, susținute cu argumente plauzibile). Întrucât abordăm procesele de comunicare din perspectiva socială, pentru a putea să comunicați în afara domeniului social, adică să comunicați cu entități (în speță îngerii), trebuie să folosiți anumite mijloace și tehnici pentru realizarea acestui proces. Spre pildă, dacă unui comunicator îi este ușor să falsifice conținutul verbal al comunicărilor sale, în schimb, îi este destul de dificil să falsifice manifestările non-verbale care însoțesc conținutul respectiv. Prin urmare, se poate verifica credința nestrămutată a ființelor spirituale (asta ca să nu mai fiți cuprins de groază).

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook