Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Evoluția spirituală se oprește atunci când devii dependent de o persoană. Euforia iubirii este rezultatul fluxului energetic care se creează între doi indivizi. Când apare iubirea, cei doi își dăruiesc inconștient energie și se simt copleșiți. Dar atunci când unul dintre cei doi se așteaptă ca acest sentiment să vină numai de la celălalt, el se desprinde de energia universului, de energia divină și depinde tot mai mult de energia celuilalt, care pare să nu îi ajungă niciodată.

în A opta viziune
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Secretul Shambhalei" de James Redfield este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -29.00- 21.99 lei.

 

1
Ragalie Gabriela [din public] a spus pe 25 noiembrie 2011:
Este foarte importanta si continuarea..Atunci cei doi nu isi mai daruiesc energie si recad in jocul de control prin care forteaza energia celuilalt sa vina catre sine. Din acest moment, relatia degenereaza pentru putere.

Fiecare nu poate sa integreze in sine latura masculina sau feminina. Nu putem avea acces la energia sexului opus. Energia mistica pe care o avem in noi este si masculina si feminina deopotriva.

Trebuie sa ne deschidem spre ea, sa nu blocam izvorul universal, adica energia care vine de la Dumnezeu, legandu-ne permanent de o sursa umana de energie.

Pana nu invatam acest lucru vom rataci ca niste jumatati de cerc, vom fi sensibili la persoane de sex opus, alte cercuri incomplete care vin sa se uneasca cu noi, dandu-ne senzatia unui cerc intreg. Dar este din nou o iluzie. De fapt, nu am facut decat sa ne unim cu alta persoana si problemele nu vor intarzia sa apara.

Fiecare vrea sa comande intregul, fiecare vrea sa lupte pentru putere.

Mai intai, trebuie sa completam noi cercul, sa ne stabilizam, pentru ca in comunicarea cu universul sa primim energie de la Dumnezeu. Apoi vom avea o relatie mai inalta, o super-entitate care nu ne va inlatura de pe calea dezvoltarii individuale. Asa vei gasi dragostea adevarata, care ti se potriveste. Trebuie mai intai sa il ai pe el, sau pe ea, inlauntrul tau si mai intai de toate trebuie sa te conectezi la energia lui Dumnezeu.

Oamenii au un mesaj pentru noi. Nu exista intalniri intamplatoare.

Ne incarcam cu energie apoi trimitem energie si altei persoane. Cu cat ii apreciem mai mult frumusetea interioara cu atat mai multa energie curge in acea persoana si deci si in noi. Cand imi dai mai multa energie decat am in mod natural, vad mai usor adevarul si ti-l dau mai usor.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook