Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Înțeleptul

S-a dus în lumea celor drepți
Unul din marii înțelepți
Ce a trăit pe lumea asta
Așa cum a dorit... nevasta!

epigramă de (19 februarie 2010)
Adăugat de Gheorghe GurăuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.

 

1
Gheorghe Culicovschi. [din public] a spus pe 24 februarie 2010:
Domnule Gheorghe Gurău,

Lecturând epigramele domniei voastre am ajuns la concluzia că nu greșesc dacă vă propun să căutați, pe Blog.Citatepedia.ro, la 21 ianuarie 2010, anunțul făcut de mine sub titlul „Anuarul Epigramiștilor Români – 2010” și adaosurile sub forma comentariilor, pentru a afla despre o lucrare în curs de elaborare de colegii epigramiști Nelu Vasile și Laurențiu Ghiță, care vă va pune la dispoziție adresele – inclusiv mail – ale peste patru sute de actuali epigramiști și, dacă le veți comunica prin mail, chiar și pe ale domniei voastre cât și ale celorlalți colegi epigramiști ce vor afla (de la dumneavoastră sau pe altă cale) despre perspectiva de a ne crea căi de comunicare de la om la... epigramist și invers.

Lucrarea va vedea lumina tiparului, cât și a dischetei electronice, pe la începutul lunii mai, cu prilejul unei reuniuni naționale a epigramiștilor români, la Alba Iulia și va intra apoi în proprietatea celor incluși în ea.

Până atunci, grăbiți-vă a vă decide dacă doriți a fi inclus în acea lucrare și - în cazul în care doriți - comunicați autorilor, prim mail sau scrisoare, datele cerute de dânșii..

24.02.2010

Cu stimă

Gheorghe Culicovschi

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook