Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Unei doamne, la împlinirea vârstei de 50 de ani

Un cadou i-am dat (nu bani)
Și-am pupat-o pe obraz,
C-a-mplinit cincizeci de ani.
(I-s alături la necaz!)

epigramă de (21 iunie 2012)
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie

 

1
bettymarcovici [utilizator înregistrat] a spus pe 21 iunie 2012:
Frumos! Un bărbat adevărat nu menționează niciodată vârsta unei femei.
2
Liviu Sergiu Manolache [autorul] a spus pe 21 iunie 2012:
Raspuns bettymarcovici

Gresit! Un "barbat adevarat" nu mentioneaza varsta unei ANUMITE femei, a unei persoane determinate, mai ales daca stie ca respectiva persoana tine la acest lucru. Or, in epigrama mea, nu divulg varsta niciunei femei. Este vorba, daca vreti, despre un personaj imaginar!
3
bettymarcovici [utilizator înregistrat] a spus pe 21 iunie 2012:
Cu acest răspuns confirmați încă odată faptul că ceea ce am afirmat este real, măcar punctul meu de vedere respectati-l.Eu vă respect pentru ceea ce sunteți și ceea ce scrieți, faceti și dvs.la fel este un îndemn.Rămânem prieteni.
4
Liviu Sergiu Manolache [autorul] a spus pe 21 iunie 2012:
Este punctul dumneavoastra de vedere, vi-l respect, desi, va spun sincer ca nu va inteleg! Multumesc pentru prietenie!
5
bettymarcovici [utilizator înregistrat] a spus pe 21 iunie 2012:
Puteți sa-mi spuneți de ce nu mă înțelegeți? Putem dialoga fără probleme, pe orice fel de teme doriti, pasiunea mea pentru oameni și pentru dialog nu are limite.Nu-mi place să las semne de întrebare în urma mea sau gustul amar al prostiei, am pățit-o de multe ori și știu cum e, m-am simțit de multe ori ca un semn de carte pus intr-o carte la o anumită pagină, ați mai auzit despre un asemenea sentiment uman? Multumesc.
6
M. Arin [din public] a spus pe 21 iunie 2012:
Cam forțat și cam ciobănesc (mioritic, vreau să spun) umorul Dv., domnule Manolache. Doamna Betty are dreptate. Asemenea glume nu se fac pe seama unei femei. Ce rost are să-i dați cadouri, dacă pe urmă vă amuzați pe seama îmbătrânirii ei. Aniversările sunt zile de sărbătoare, și nu de doliu.

Dacă tratați așa femeile, veți avea parte numai de personaje imaginare. Cele reale vă vor ocoli.
7
bettymarcovici [utilizator înregistrat] a spus pe 21 iunie 2012:
Multumesc Domnului M.Arin pentru comentariul plin de sensibilitate.
8
Iulia Mirancea [din public] a spus pe 22 iunie 2012:
D-lui Liviu Sergiu Manolache

Genială compoziție! Așa am și votat-o!
Dacă ați pupat ridurile femeii iubite, sunteți mai mult decât un gentlemen, domnule Liviu Sergiu Manolache: sunteți un bărbat adevărat!
Acolo, în spatele obrazului modificat de procesul biologic, timpul (neiertător), va fi adunat, ca pe o comoară, tumultul sprințarei tinereți, cu visurile și împlinirile -multe, puține, câte vor fi fost- ale domniei voastre sau ale oricăruia dintre cei, ce au știut (sau știu), să dea iubirii un preț infinitesimal!
Și, nu mai vorbim de faptul că, obrazul (controversat), poate fi al mamei, surorii, sau al celei mai bune prietene!
Conceptul dumneavoastră e un mesaj de calitate iar gândurile, de aleasă finețe sufletească ... Păstrați-le mai departe și dăruiți-le! Vă admir!
9
Liviu Sergiu Manolache [autorul] a spus pe 24 iunie 2012:
Doamnei Iulia Mirancea

Multumesc mult pentru apreciere. Sunt bucuros ca am reusit sa va sensibilizez cu aceasta compozitie "geniala", cu o numiti dumneavoastra (ei, nici chiar asa)!
Ati demonstrat (nu numai prin acest comentariu, ci si prin toate celelalte, pe care, va marturisesc ca le urmaresc atent)ca sunteti o fire care vibreaza la tot ce e frumos si, mai ales, stiti sa va exteriorizati si sa transmiteti si altora sentimentele pe care le traiti. Sunteti cu adevarat molipsitoare, in cel mai frumos sens al cuvantului. Felicitari!
10
Liviu Sergiu Manolache [autorul] a spus pe 24 iunie 2012:
Doamnei bettymarcovici

De ce nu va inteleg? Nu stiu, poate este un defect al meu, pe care il pot recunoaste oricand, fara nici un fel de probleme, cu precizarea ca neintelegerea mea se refera strict si numai la subiectul in discutie si anume la "infractiunea" pe care as fi comis-o divulgand varsta unei femei!
In rest, ce sa va spun? Mi-a placut ideea pe care ati transmis-o, aceea conform careia va simtiti ca "un semn de carte", pus la o anumita pagina! Este foarte interesant si banuiesc ca este un sentiment frumos; nu stiu cum e, nu l-am simtit niciodata, dar as fi tare curios sa-l pot simti! Poate ma ajutati cumva. Se poate? V-as fi recunoscator!
11
Mița [din public] a spus pe 25 iunie 2012:
Autorului,

Sfatul meu ar fi sa le dai bani femeilor, nu sa le pupi pe obrajori.
Nici nu mă mir ca jubilezi la comentariile superficiale ale Iuliei M.. Spera nenicule, poate-ti pica si matale vreo pomana.......

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook